Term Time tilausneuleena

Neulon tilauksesta kaunista Term Time liivimallia, josta löytyy koot 6kk - 4 vuotta.

Neulemallin on suunnitellut Kelly Herdrich ja neulemallin nimi juontaa juurensa suunnittelijan muistoihin syksyisestä Englannista, putoilevia lehtiä, sateen kastelemia ikkunaruutuja, viileä sää ja lapsia koulupuvuissaan valmistautumassa alkavaan koulun lukukauteen. Tämä neulemalli on kuitenkin suunniteltu niille pienille, jotka eivät vielä ole valmiita lähtemään "pesästä", mutta tässä liivissä hekin näyttävät tyylikkäiltä ja hienostuneilta.

Kokotaulukko rinnanympäryksen mukaan:
6kk 43cm
12kk 45.5cm
18kk 48cm
2v 53cm
3v 56 cm
4v 58.5 cm

Neuleeseen on suunniteltu tarkoituksella muutama sentti "miinusmerkkistä" joustovaraa eli käytännössä valmiin vaatteen rinnanympärys on hieman taulukkomittaa pienempi. "Joustinosuuden" takia neuleliivi vetäytyy kasaan, joten mallia voi hyvin käyttää ohjekokoa pienemmällekin ja vastaavasti neulos venyy myös isommalle eli käyttöikä on pitkä. 

 Hinta riippuu käytetystä langasta, joten alla annetut hinnat ovat esimerkkejä. Tähän malliin sopii langaksi vaikkapa Novitan isoveli, jonka tämän hetkinen värikartta löytyy täältä, mutta toki muitakin lankavaihtoehtoja löytyy.


Noin hintoja:
6kk 20e
12kk 22e
18kk 24e
2v 26e
3v 28e
4v 30e

Klikkaile kuvia, niin suurenee. :)

    7 kuukauden ikäisen mallin päällä:

    3-vuotiaan mallin päällä:
 

Lisää kuvia tekemistäni Term Time -liiveistä voit katsella seuraamalla tätä linkkiä.

Minut tavoittaa osoitteesta:


Kurkkaahan täältä muita tilaamiseen liittyviä ohjeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit ilahduttavat aina!