keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Pölyn pyyhin blogistani pois...

Ois varmaan hyvä pyyhkiä jo pölyt tästäkin blogista! Ja pahoitteluni, olen vaan juoksennellut kesälaitumilla ja unohtanut kaikki muutkin nettipäivitysten tekemiset. Tai en mä oikeesti oo mitään juossut, ehkä paremminkin näin:Ja näin:
Käsitöitähän on toki pitänyt tehdä kesälaitumillakin, mikäs sen mukavampaa. Blogattava on siis vinopino, alotetaas purkaminen vaikka KYHistä. 

Osallistuin siis kesäkuussa KYH - haasteeseen, josta olen postaillut jo aiemminkin. Kaikki aloitetut 22 työtä pitäisi saada valmiiksi heinäkuun loppuun. Muutama juttu on vielä kesken, mutta muuten näyttää hyvältä. Suoraan sanottuna, puolen kuun paikkeilla tilanne ei näyttänyt laisinkaan hyvältä, koska neuleinspis oli tipotiessään ja keskeneräisiä KYH:ejä oli vielä vinopino. Ajatuksissa siinteli jo sana "luovuttaminen" ja se on itselleni niin vastenmielinen sana, että siihen en kyllä turvaudu kuin äärimmäisessä hädässä!! Pakotin itseni puikkoihin ja löysin inspikseni takaisin. 


Tässä yhteenvetona lista kaikista KYHeistä ja linkit ravelryyn. :-)

KYH#1 Kidlet valmis 
KYH#2 Summerlin1 
valmis 
KYH#3 Summerlin2 
valmis 
KYH#4 Pinwheel sunhat 
valmis 
KYH#5 Kukkaketo Milo 
KYH#6 Baby Bloomers 
valmis 
KYH#7 Little Garden Girl -tiskirätti 
valmis 
KYH#8 On the Go-veralls 
valmis  
KYH#9 Tiny Trees Baby Vest 
valmis 
KYH#10 Doll dress valmis 
KYH#11 Paint Me A Sweater 
valmis 
KYH#12 Volt 
valmis 
KYH#13 Cairn -pipo 
valmis 
KYH#14 Huivihattu 
valmis 
KYH#15 Tytön toppi 
KYH#16 Anemone 
valmis 
KYH#17 Buttercup Beret 
valmis 
KYH#18 Market Bag 
valmis 
KYH#19 Rinsessa -kämmekkäät 
valmis 
KYH#20 Lil Jackie Hat 
valmis 
KYH#21 Mini Motif Baby Mittens 
KYH#22 Doublet 
valmis 

Sitten kuvia valmistuneista, laiskana en jaksa kaivaa kaikkia tietoja tänne blogiin, mutta ravelrysta löytyy linkit ohjeisiin, lankatiedot ym.!

KYH#4 Pinwheel sunhat
Tästä piti tulla lapsen koko, mutta kyllä tästä nyt tuli paremminkin itselleni sopiva. Aaargh! Olisin ominut tämän itselleni, mutta tyttö ei suostunut, joten laitettiin silkkinauha säätöä varten. Tämä on siis tehty alunperin sillä ajatuksella, että mätsää tuon kuvassa näkyvän Maxi - mekon kanssa. :-)
 

Nämä oli ajatuksissani jotenkin paljon hienommat, mutta ihan käyttökelpoiset pöksyt silti. 


 KYH#7 Little Garden Girl -tiskirätti


KYH#8 On the Go-veralls 

Muokkailin 18kk -kokoa omaan makuun paremmaksi. Saattaa olla, että nämä menee kummipojan perheelle tai sitten pidän omalla, en tiedä vielä. :D Tämä oli tämmöinen jämälankakerän tuhoamisneule, kun löysin jämälankakerälleni juuri sopivan mielenkiintoisen neuleohjeen. Tälle ei ole tiedossa vastaanottajaa, kun kukaan meidän lähipiirissä ei ymmärrä alkaa lisääntyä! Jos joku blogini lukija keksii välitöntä käyttöä tälle vastasyntyneen kokoiselle piskuiselle liiville, niin voisin vaikka lahjoittaa tämän jollekulle ihan hyvänmielen palkalla ja vastalahjaksi saaja voisi lahjoittaa hyvää mieltä jollekulle valitsemallaan tavalla. :D Tarjous voimassa toistaiseksi, varaus kommentteihin ja osoitetta mulle sähköpostiin. :)
 

KYH#12 VoltKYH#13 Cairn -pipo
Kaduttaa ihan hirveästi, että valitsin noin pliisut värit! 

KYH#16 Anemone
Tästä piti tulla 2 veen koko, mutta siitä tulikin 4 veen koko! Joskus ois fiksua tarkistaa se neuletiheys, mutta pitäähän nyt elämässä jännitystä olla. Onneksi on lapsia jonossa, aina nyt jollekin mahtuu, vaikkei nyt välttämättä just sille, jolle piti. ;D Tytär sai siis tästä liivin, vaikka piti kuopukselle tulla...


KYH#17 Buttercup Beret 
Kaverin äidin tilaama myssykkä, langat hänen itse ostamansa 7 veikka ja rose mohair. Tulipahan muhkea myssy ja toiveesta vielä kääntövaralla. Kavennukset jouduin muokkaamaan, koska muuten tästä olisi tullut ihan jätti.KYH#18 Market Bag 
Tämän tein pappan 80v synttärilahjaksi. :) Mulla on muuten tämä kyseinen ohje suomennettuna kummitätiäni varten, jos siis tarvitset suomennosta, niin  laita sähköpostia tuohon sivupalkissa näkyvään osoitteeseen. Miehen pikkusiskon toivelahja, rinsessakämmekkäät pidemmällä varrella. Kyseisellä nuorella naisella on kapoisemmat kädet kuin mulla, joten hänellä varret on pidemmät, kuin kuvissa minun käsissäni. :)  
 KYH#20 Lil Jackie Hat 

KYH#22 Doublet 
Tämä oli testineule ohjeen tekijälle.Sitten vielä ne keskeneräiset KYHit:


Pari puuttuu!

KYH#15 Tytön toppi 
Tämä ei ole enää ihan näin paljon kesken, viimeistelyjä vaille enää.

KYH#5 Kukkaketo Milo 
Tämän kohdalla olen juuri aloittelemassa kirjoneulehelmaa Novitan mallilla. :-)


Siinäpä ne mun kesäyönhullutukseni, lukuunottamatta ne, jotka olen tässä blogissa esitellyt jo aiemmin. Uskon vahvasti, että kaikki valmistuu kuun loppuun mennessä! 

2 kommenttia:

Kivat kommentit ilahduttavat aina!