Kaia babydoll tilausneuleena

Saan ilokseni neuloa Kaia babydoll -toppia/tunikaa tilauksesta! Mallin ohje löytyy ravelrysta ja suunnittelijan ravelry -profiili löytyy täältä, hänellä on paljon muitakin kauniita neulemalleja!

Erikoistarjouksena kaikkiin tilauksesta tehtäviin tunikoihin nuken mekko kaupan päälle!


Malli muuntuu helposti moneen, vain mielikuvitus on rajana. Ylellisestä bambulangasta tulee kaunis juhla-asu, kun taas puuvillasta tai villasta tulee mukava arki-asu. Kesällä voi käyttää sellaisenaan ja talvella pitkähihaisen paidan ja sukkahousujen/legginssien kanssa.

 Yläosa on neulottu tuplalangalla, joten siihen on mahdollista yhdistää vaikka kahta eri lankasävyä. Alkuperäisessä mallissa vyötärölle kuuluu silkkinauha, mutta sen voi jättää pois, kuten ensimmäisen kuvan mallissa olen tehnyt.

Malli on suunniteltu tyköistuvaksi ja käytettäväksi toppina/tunikana, mutta kun valitset yhtä kokoa suuremman, voit käyttää sitä ensin mekkona, näin käyttöikäkin pitenee mukavasti.

Kokokotaulukko rinnanympäryksen mukaan:
0kk 38cm
3kk 40cm
6kk 43cm
12kk 45cm
18kk 48cm
2v 51cm
3v 55cm
4v 58cm
5v 60cm

Hinnat vaihtelevat käytetyn langan mukaan, joten hinnat ovat vain arvioita!

Nuken mekko 15e tai 10e tilattuna yhdessä tytön babydollin kanssa
0kk - 3kk 30e
6-kk - 12kk 35e
18kk 40e
2v 45e
3v 50e
4v 55e
5v 60e

Tunika on mahdollista toteuttaa myös kangashelmalla, jolloin hintakin hieman alenee, sillä juurikin helman neulomiseen minulta kuluu useita tunteja. Tällöin yläosa on käsinneulottu ja helma ommeltu puuvillakankaasta. Vaihtehtona joko runsashelmainen, pitkä mekko tai vähemmän runsas tunika. Yksityiskohtiin pääset itse vaikuttamaan.Minuun saa yhteyden sähköpostilla:
Kurkkaahan täältä muita tilaamiseen liittyviä ohjeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit ilahduttavat aina!