tiistai 17. heinäkuuta 2012

Katseet (vastahakoisesti) kohti syksyä: Versa

Tuntuu kuin kesä olisi vasta alkanut (noin ilmojen puolesta), joten olen kääntänyt katseeni syksyyn kovin vastahakoisesti. Tosiasia kuitenkin on, että kouluun paluu lähestyy. Meillä koulujen alku ei kosketa vielä ketään ja kerhotkin alkavat onneksi vasta syyskuussa. Keskimmäinen aloittaa kuitenkin nyt ensimmäistä kertaa päiväkerhossa, onhan sekin jännää ja esikoinen jatkaa kerhossa jo kolmatta syksyä.

Aloin ajatella, että syksyksi tarvitaan mussukoille lämmintä ylle. Ihastuin kauniiseen ja monipuoliseen malliin, nimeltä  Versa, jonka suunnittelija on luvannut kaikki ohjeensa lisenssivapaasti meidän neulovien kotiäitien käyttöön, mikä on aivan mahtava juttu. :-) Näin ollen tulen lisäämään tämän mallin tilausneuleiden joukkoon, jos haluat tällaisen syksyksi, niin voit ottaa yhteyttä vaikka heti (hiphei at yahoo com) ja kannattaa muistaa, että neulominen on aikaa vievää (tilausaika viikosta kahteen viikkoon + tilausjono!) eli jos ehtii muodostua "jono", niin tilauksen ehtiminen syksyksi saattaa mennä jopa tiukille. :-)

Koeneuloin mallin ja kenelles muulle kuin omille ipanoille!

 
Tyttärelle (3v.) tunikaversio:

Esikoispojalle (5v.) liivin muodossa:

Lanka näissä molemmissa on Red Heart Helsinki, joka on 100% akryyliä, mutta yllättävän kaunis & miellyttävä lanka keinokuituisuudesta huolimatta. :-)

Tarinoin tästä mallista myöhemmin lisää, kunhan ehdin tehdä sille oman sivun tuonne sivupalkkiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit ilahduttavat aina!