maanantai 10. helmikuuta 2014

Viikonloppusuunnitelmia: Neulojien yö ja Sylva -huutis!

Nyt on hyvä hetki mainostaa viikonloppusuunnitelmia, kaikkea kivaa on meinaan luvassa! Ensinnä aion juhlistaa Ystävänpäivää lahjomalla itseäni ihanilla langoilla, 14.-.15.2. vietetään Neulojien yötä! Minulla on tooosi pitkä hankintalista, toivottavasti löydän kaiken tarvitsemani mukavaan hintaan.

Lauantaina jatketaan shoppailuja hyvänmielen Sylva -huutokaupassa, jossa on myynnissä upeita käsitöitä ja tuotto menee Sylva -ry:n hyväksi! Tuotteet valmistaa fb:n Saumanvara ryhmäläiset.

"Ompeluryhmä Saumanvara tempaisee jälleen hyvän asian puolesta!

Lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme, neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla. Huutokaupalle tulee oma kuvakansio, johon huutokaupattavat tuotteet ladataan perjantaina 14.2. Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa. Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö.

Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!"Tule mukaan ja jaa tapahtumaa, jotta paljon ostajia löytää paikalle! Huutokauppa tapahtuu siis Piilon fb-sivuilla 15.2. Itsekin osallistun "talkoisiin". Valmistui tällainen kesäinen tunika koossa 12kk:
Yläosa on ollut tehtynä jo jonkun aikaa ja se on etsinyt käyttötarkoitusta, nyt vihdoin löytyi todella hyvä käyttötarkoitus sille. :) Yhdistin siihen Robert Kauffmanin herkullista kuppikakku -puuvillakangasta. Nam-nam.

Mutta voi sentään kuinka tuskallista oli saada edes jokseenkin kohtuulliset kuvat otettua! Sisällä on vain keinovaloa ja ulkonakin märkää ja hämärää. Lopulta menin ulos kuvaamaan ja siellä oli kaikenkukkuroiksi puuskittainen tuuli, joten joudun pidellä mekon helmasta kiinni ja napsia kuvia niiden pari sekunnin aikana kun tuuli taukosi! Onnistuin saamaan jonkunlaiset kuvat sentään. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit ilahduttavat aina!