lauantai 24. toukokuuta 2014

Buzzador: Nestle shredded wheat-murot

Nyt tulee asiaa muroista! Pääsin mukaan vallan kivaan Buzzador -kampanjaan, testailemaan Nestlen Shredded Wheat -muroja.  Buzzadorina pääsee ensimmäisten joukossa testaamaan uusia tuotteita, jakamaan tuotetietoa ja välillä myös näytepakkauksia muillekin kiinnostuneille. 

Syön muroja aika kausittaisesti ja oikeastaan harrastan muromyslejä, enkä niinkään muroja ja aina luonnonjogurtin kanssa, mutta näitä suositeltiin myös myslistä tykkääjille ja osui ja upposi kyllä minullekin. :) Pieni mutka tässä kyllä tuli matkaan, nimittäin olen joutunut kampanjaan ilmoittautumisen jälkeen karsimaan raskausdiabeteksen takia ruokavaliostani kaikki viljat (mukaan lukien täysjyvät) ja sokerit, mutta näitä oli silti pakko kulhollinen maistaa, enhän muuten olisi voinut kertoa tuotteesta! Miehen ja lasten kommentit olivat niin vähäsanaisia, että niistä ei kovin pitkää blogipostausta olisi saanut aikaan. :D

Heti ensinäkemältä murosta tuli "terveellinen" vaikutelma, siis ihan verraten vaikka niihin lasten suosimiin suklaamuroihin. Maku on oikein marjaisa, jopa inan kirpeä, eikä ainakaan minusta liian makea.Paketti on pirtsakan punainen ja ravintosisältö on selkeästi esillä. On aina myös kiva lisä, kun ravintosisältö on kerrottu myös annosta kohti.


Omaan annokseeni laitoin luonnonjugua pohjalle, heitin muroja päälle, sitten eikun ääntä kohti...
Nam! Lopputulos yllätti, oli nimittäin paljon parempaa kuin odotin. Itse tykkään rapsakoista muroista/myslistä, joten yritin syödä reippaaseen tahtiin, ennen kuin murot pehmenivät kovin paljon. 

Valitettavasti sokerimittari kertoi, että nämä murot eivät tule kuulumaan ruokavaliooni seuraaviin 2-3 kuukauteen, mutta raskauden jälkeen varmasti joskus herkuttelen näillä! Mies söi omansa maidolla ja kuulemma ihan hyvin maistui, mutta hän ei ole muroihmisiä muutenkaan, joten tuskin ottaa näitäkään mitenkään säännöllisesti ruokavalioonsa. Lapset eivät kauheasti rakastuneet näihin muroihin, mikä johtuu todennäköisesti ihan siitä, että murot tosiaan maistuvat enemmän aidolta marjalta kuin sokerilta ja nuo meidän lapset ovat jossain määrin liikaa sokerilla kyllästettyjä (äitiä saanee tästäkin syyttää).

Ihan ankea kesä ei ole onneksi tiedossa minullekaan, onneksi on kaikki ihania terveellisiä eväitä keksitty, kuten vaikkapa kookosjätskiä! Eikä muuten maistu mitenkään hirveästi kookokselta, jos sen makua kammoksuu. :D Vielä pitää testailla tehdä jäätelöä turkkilaisesta jogurtista ja marjoista, kaupan jätskialtaat joudun valitettavasti tänä kesänä kiertämään kaukaa...


Ihanaa, kun kesä on täällä!

1 kommentti:

  1. Tää on nyt kolmas blogi josta luen muro esittelyn, mutta ensimmäinen jossa muro on halkaistu kahtia jotta näkee täytteen määrän ja täytyy sanoa, että hyvältä näyttää! =)
    Tällaiselle sokerihiirelle vois maistuakkin, vaikka en muuten liioin muroista välitä.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!