tiistai 7. lokakuuta 2014

Ommeltua omille muruille

En ole kovin paljon viime aikoina malttanut ommella, mutta jotain sentään! Tässäpä nämä ompelut vaikka ihan vaan omaa arkistointia varten.

Ensinnä, Hukan Perintö -kankaasta ommeltu paita, 104cm, kaava More Gray. Hiharesorit on ihan extraa, kun muistelin, että hihat on kaavassa lyhyet (minä mitään mittanauhaa omissa ompeluksissa käytä!). Kangas tuli ennakkotilattua hetken mielijohteesta joskus alkuvuodesta ja sitä saatiinkin sitten odotella pitkään ja hartaasti, olin jo varma, ettei sitä ikinä tule, mutta kannatti odottaa!
Tyttären 116cm jumpsuit valmistui kesällä, kuvat on ihan pikaseen nappastu, kun tämähän meni tietty heti käyttöön, kun tyttö kömpi pois uima-altaasta! :D Kangas Metsolalta ja kaava Ottobren Jump'in.98cm housuja, kaava ottobren High Jump. Aika reilunkokoinen kaava minusta, ensin ajattelin tehdä 104cm kasvunvaran takia, mutta 98cm kaavassakin tuntuu olevan kasvunvaraa. :)


Tiritomin lopetusalesta muinoin ostin loppupätkän tuota ohutta autovelouria ja sen päätin "tuhota" kertaistumalta. Siitä valmistui housut pienimmille pojille, koossa 98cm ja 74cm ja jämistä vielä pipo.Tämä 104cm huppari valmistui oikeastaan jo keväällä, harjoituskappaleena, ennen kuin aloin kaverin kankaita tuhota. Jouduin vaan vaihtamaan pidemmät hiharesorit, koska tuossa Ottobren brum-brum hupparissa on tosi lyhyet hihat ja se homma saikin odottaa tekijäänsä monta kuukautta! :DSiinäpä noita ompeluksia sitten.

4 kommenttia:

 1. Kivoja kankaita ja vaatteita. :)

  VastaaPoista
 2. Onhan tässä jo paljon hienoja vaatteita! Onnea pienestä ihmeestä <3, ihania olivat kaikki neulotut jutut edellisessä postauksessa.

  VastaaPoista
 3. Oon ihmetellyt että etkö enää päivitä ollenkaan blogiasi ja tänään huomasin, että se oli kadonnut syötteenlukijastani :/. No nyt korjaan tilanteen.

  Sain jo pari ideaa täältä blogistasi, nimittäin taidanpa neuloa Nola Janen tytöille ja Small Things Romperin ihan vaan varastoon odottelemaan, jos vaikka lähipiiriin syntyisi lisää vauvoja :) .

  VastaaPoista
 4. Etsin netistä kravattiohjetta ja klikkasin sivullesi. Todella kauniita neuletöitä olet tehnyt, mutta valitettavasti en osaa solveltaa tuosta lasten kravatista aikuisen kokoa. Kravatti oli kyllä upea!

  VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!