tiistai 30. lokakuuta 2012

Lumi suli, käsityöt pysyy!

Johan se lumikin sitten suli. Sanoinkin miehelle, että ihan turhaan näkee niin kauheasti vaivaa lumentulon takia, kun ei se ensilumi täällä päin Suomea maassa pysy kuitenkaan. :P  Käsityöt on kuitenkin siitä kivoja, että niistä jää jälki ja ne on ja pysyy. ;-)

Aloitetaan taas tuoreimmasta, tämä putosi puikoilta vasta tänään. <3 

Small things sweater koossa 12kk, lanka Stitch nation by Debbie Stroller Washable Ewe Kutileesta. Kiva konepestävä villalanka! Puikkokoko mulla oli suositukseen nähden pienempi ja totesin, että tämä lanka toimii tosi hyvin suositusta pari silmukkaa tiheämpänäkin. Pöllönapit Huvikangas.
 
Tein tällä ohjeella villatakin tuolle samaiselle pojalle viime jouluksi vastasyntyneen koossa ja siitä alkaa jo vuosi. Mihin tämä aika oikein juoksee? Joulun alla meillä vietetään jo 1-vuotissynttäreitä!

Tytär sai Ellowyn:insa, hän aivan itse toivoi valkoista väriä! Lanka Drops Merino Big.Kaveri tilasi lapsosilleen norjalaismyssyt. Lanka Viking Balder.

Keltainen lapsen kokoa, 68s. Vuoritettu velourilla.
Kaksospojille (6kk) vauvakoossa, 54s. En uskaltanut vuorittaa näitä, kun pelkäsin että koko pienenee liikaa.

Ompelukoneella valmistui Paapiin sienikankaan lopuista yöpuku, jos kangas olisi riittänyt, niin olisin hihatkin halunnut samasta kankaasta, vaan kun ei riittänyt ja kun sain päähäni, että tästä tulee yöpuku, niin ei sitä voinut enää muuttaa. ;) Kaavana taas vanha tuttu Austin Lee Coverall, kun nyt kerran tuli yksittäisestä kaavasta maksettua, niin pitäähän sitä käyttää. :D
ps. mä en tajua tästä bloggerin kuvien asettelusta tuon taivaallista!

6 kommenttia:

 1. Sama juttu täällä noitten kuvien kans. Menee mulla vähän miten sattuu ja usein yhteen tylsään pötköön.
  Ihana tuo vihreä nuttu pöllönappeineen. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania! Tuo ensimmäinen nuttu näytti tosi kivalta!

  VastaaPoista
 3. Kaikenlaista kaunista täällä ja mahtavan ihanan vihreä tuo yksi jakku:-)

  VastaaPoista
 4. Voi jestas kuinka herttainen tuo valkoinen neulemekkonen. Niin valloittavan kaunis. Saanko lainata kuvaa ja kysyä osaisiko äitipuoli värkätä vanhemmalle tuollaisen? Minulla kun ei pysy puikot hyppysissä.

  VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!