perjantai 26. lokakuuta 2012

Joulutunnelmaa etsimässä ja perusteellinen keittiön joulusiivo alkamassa

Uskomatonta miten suuri merkitys tuolla ikkunan takana häämöttävällä maisemalla onkaan mielialaan ja yleiseen tunnelmaan. Ekaa kertaa tuli jouluinen fiilis ja siitä intoutuneena piti viritellä vähän jouluista tunnelmaa.


Meillä on täällä kotona alkamassa keittiön perusteellinen joulusiivo nimeltä REMONTTI! Uskomaton määrä törkyä keittiön kaappien sisään piiloutuukin. :D Keittiö on nyt tyhjennetty ja purkutyöt alkaneet. 60-luvun talossa pohjatöihin tulee menemään aikaa ja energiaa (&rahaa!!) huomattava määrä, joten ihan vielä ei ole kalusteiden aika, suunnitelman kävimme kuitenkin hiomassa tänään melko valmiiksi, muutama muutos tähän vielä tulee, muttei mitään suurta:


Keittiömme on oikea keittiösuunnittelijan murheenkryyni, sillä joka seinää halkoo joko ikkuna tai ovi ja ikkunat ovat matalalla jne. jne. 

Huonomuistisena en muistanut napata tuoretta "ENNEN" kuvaa, mutta viime joululta löytyy tällainen otos, tämän kuvan ottamisen jälkeen on ainakin ruokapöytä vaihtunut reilusti suurempaan, 4-8 hengen jatkettavaan pöytään. :)


Viime joulun alla kyllästyin totaalisesti kamaliin 70-luvun kaapin oviin ja ensihätään sudimme niihin valkoisen maalin ja ikeasta halpisvetimet piristämään! Hyvin tämä toimikin vuoden päivät, mutta nyt vihdoin oikea remontti alkakoon!

Jatkoa seuraa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit ilahduttavat aina!