lauantai 8. joulukuuta 2012

Uusi keittiö :)

Nyt ei oo käsitöitä blogattavaksi, mutta yhdenlainen käsityö se on ollut tämäkin tässä viime viikkoina, nimittäin keittiö on valmis! Ei tosin täysin valmis, mutta käyttövalmis, todistettavasti, sillä yhdet juhlatkin on täällä nyt jo vietetty. :D Nämä kuvat on otettu noiden kyseisten juhlien jälkeen, joten siellä on kaikki juhlasotkutkin paikallaan, ovat siis hyvinkin todenmukaista kuvamateriaalia, eivätkä mitään aseltetuja taideotoksia. ;D
Puuttuu mm. vetimiä, ovilistoja, valolistat, työpöytien valot, välitilan levy ja hylly tuolta hellan vierestä. Sisäovetkin tarttis kipeesti maalia. Musta kuitenkin tuntuu, että näitä viimeisiä juttuja saadaankin odotella jokunen tovi, kun isäntä raukka on joutunut raataan keittiön kasaan niin kovalla tahdilla, että nyt kun ei ole enää kiire, niin tuskin hetkeen tapahtuu mitään. 

Kukka-asetelman idea on lähtöisin Pinterestistä, 
laittaisin linkin alkuperäislähteelle, mutta en nyt tähän hätään löytänyt sitä... 


Lapset saavat adventtikalenterilahjansa joulusukkiin, 
sieltä ne sitten aamulla löytyy. Joulupukin idea täältä.
Kuopukselle en ole ehtinyt vielä edes sukkaa tekemään, 
joten hänelle on tänä vuonna marketista ostettu joulusukka.
KEEP CALM -tulostettava löytyy täältä.

Ruokapöydän tuolitkin laitoin maaliin kaikessa kiireessä, kun keittiö oli rempassa, niin siellä oli niin hyvä iltasella maalailla. Päätettiin, ettei laiteta tällä erää keittiöön siellä aiemmin ollutta pinnasohvaa takaisin, joten tarvittiin joka tapauksessa uusia tuoleja. Nämä tuolit ovat maanneet varastossamme jo pitkään, ovat pappan vanhoja ja arvata saattaa, että ennen kuvia ei ole! Olivat kumminkin kuluneita, liitokset irti ja kankaatkin nuhjuisia. Uusi kangas on sellaista kangaspintaista vahakangasta, josta pystyy suurimmat tahrat pyyhkimään, lapsiperheessä niitä tulee ihan salettina!2 kommenttia:

Kivat kommentit ilahduttavat aina!