lauantai 1. joulukuuta 2012

Neuleita ja 1-vuotisotoksia

Mä oon kyllä ihan surkee blogin pitäjä, aina tulee mieleen sitä ja tätä mitä tarttis blogata, mutten koskaan ehdi tehdä mitään asian eteen. No, käsityöpäiväkirjana tämä toimii ja sellaiseksi on oikeastaan avattukin. :) Tällä hetkellä olisi ajankohtaista tehdä postaus mm. remontin keskellä elämisestä! Siinäpä ajankohtainen aihe. Keittiössä on nyt jo kalusteet, sähköt saadaan ensi viikolla ja parempi oliskin, nimittäin Itsenäisyyspäivänä meillä vietetään 1-vuotissynttäreitä!

Tilauksesta ehtii jouluksi valmistua vielä muutama neulottu jouluvaate, esim. mekkoa, haalaria, liiviä tms., yhteyttä voi ottaa sähköpostilla tai fb:n kautta. Laittelen omia joululahjaneuleita tauolle aina tilausten ajaksi eli varsinaista työttömyyttä ei kyllä tarvi koskaan kärsiä, jotain on aina odottamassa. Laitoin oman kullanmurun mekkomalliksi, onneksi tuon ikäiset ei vielä välitä siitä mitä on päällä, mallihan on siis poika. ;) Mekko on Kaia babydoll.


Lupasin haalareista parempia kuvia kunhan saadaan kullanmurun 1-vuotisotokset, tässäpä näitä, niin ihania kuvia kyllä saatiin, että oih ja voih valinnanvaikeus! Kuvat on ottanut Studio Liisa Siltanen.1 kommentti:

  1. Ihanat neulevaatteet lapsilla! Varsinkin pökät on supersuloiset! :)

    VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!