keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Joululahjojen ohella valmistuneita juttuja...

Joululahjapaja on jo käynnissä, joten aika vähän tulee tällä erää blogissa julkaistavaa. :) Etsy -kauppaa olen täytellyt neuleilla ja tänään valmistui kuopuksen 1-vuotisjuhla-asu! Potrettikuvankin sain varattua ensi viikolle, joten parempia valokuvaajan ottamia kuvia tästä asusta sitten myöhemmin. 

Tämä vuoden aika ois kyllä ilman joulunodotuksen taikaa mitä masentavin, kun aurinkoa ei monenakaan päivänä edes näy! Yritä siinä sitten ottaa hyviä valokuvia valmistuneista käsitöistä, varsinkaaan näin onneton kuvaaja kuin minä.

Lanka: Schachenmayr nomotta Extra Merino Big
Koko: 6-12kk
Kulutus: 4 kerää 


Body on H&M:n. Tykkään tästä haalarimallista aina vaan niin paljon! Näitä saan tehdä myös tilauksesta, että jos haluat samanlaiset omalle pienokaisellesi, niin laita viestiä tulemaan.

Tässä näitä etsy -kaupan täytteeksi menneitä, osa on vielä myymättä, joten tervetuloa ostoksille. <3

Term Time -liivi 18kk, myyty. Kertakaikkien ihanasta langasta kudottu, Twilleys of Stamford Freedom Spirit Chunky. Tarvinnee etsiä käsiini lisää tuota!
 


 Term Time -liivi, koko 18kk alpakkasekoitelankaa 
Punainen Versa -liivi, 3kk pehmoista merinoa

Ompelukoneelle en ole oikein ehtinyt, mutta tekemistä riittäis sielläkin! Sain sentään aikaan kasan 80-86cm housuja. Kaava on Ottobre Hupsis, kankaat Selialta, paitsi ruskea on kierrätyskangasta 60-70-luvun paidasta, jonka joskus muinoin jemmasin mummuni jemmasta. Suvussa kulkenut vaate sai siis uuden elämän. :)


Puikoille on menossa piakkoin ainakin näin kauniita punaisia lankoja...


2 kommenttia:

Kivat kommentit ilahduttavat aina!