sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Ja niin syntyi uusi lempparimekko!

Mulla on kuulkaas nyt semmonen käsityöputki päällänsä, että oksat pois! Ihan kuin kiihkeimpinä alkuaikoina kun ekan kerran löysin kutomisen ja tajusin, että hei, tää on mun juttu, tässä mä oon hyvä!

Alkuviikko meni kutoessa kaksosten juhlapaitoja ja hetken jo tuntui, että haluanko edes nähdä puikkoja vähään aikaan... mutta kuinkas kävikään! Visiitti paikalliseen lankakauppaan johti minut ihanan lankalöydön luokse ja sehän hyppäsi puikoille heti. Vain kaksi päivää myöhemmin langat ovat ottaneet uuden muodon:

 Maxi dress
Ravelry -projektisivu (näkyy vain kirjautuneille)
Koko: muokattu hoikalle 4 veelle
Langat: Katia Tobago & Sirdar Snuggly Baby Bamboo dk
Puikkokoko: 4mm


Katia Tobago oli aivan upea lanka neuloa!  Kävinkin jo eilen hakemassa samaa lankaa sinisen sävyssä ja laitoin jo alulle esikoispojalle paidan. Toivottavasti käsityöputki jatkuu! Ja varmasti jatkuukin, mun pitäis meinaan oikeesti tehdä remppaa ja siivota ens viikonlopun juhliin, ehkäpä juuri siksi käsityöputki iski juuri nyt... Mä niin vihaan tavaroiden järjestelyä yli kaiken!! Olen mestari järjestämään itselleni "oheistoimintaa" välttääkseni sitä mitä oikeasti pitäis olla tekemässä...

Tyttären mekosta tuli kaikkien aikojen lemppari, vaikka olen noita erilaisia neulemekkoja tehnyt useammankin. Kuvat eivät tee edes oikeutta mekolle, istuu ihan mielettömän hyvin. :) Tyttö on hoikka ja pitkä, joten loin silmukat koosta 2-3v, mutta seurasin ohjetta koosta 4-5v. Ikäkoon mukaan tehtynä mekosta olisikin tullut huonosti istuva teltta!

Lisäks kävin illalla ompelukoneella huristelemassa kaverin tytölle muutamat t-paidat, mutta niistä kuvat sitten myöhemmin, kun ovat kaikki valmiita. Pienimmäiselle huristelin metsolan pallojoustiksesta hupparin. Kaava on Ottobren Papana 92cm ja hupun kaava bongasin sattumalta samalta kaava-arkilta, enkä tullut edes tarkistaneeksi mihin kaavaan se kuului. Hyvin sopi kuitenkin tähän tarkoitukseenkin! 


 
3 kommenttia:

 1. Suloinen mekko ja kiva huppari!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana mekko ja kiva huppari!
  Täällä myös yksi oheistoimintoja keksivä, jos ikävämpiä asioita, kuten siivousta, pitäisi tehdä... ;)

  VastaaPoista
 3. Ja taas jotain mahtavan upeata! Ehkäpä palailen blogiisi myöhemmin uudestaan kun nyt loppuu ylistyssanat :D

  VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!