torstai 19. joulukuuta 2013

Joululahjoja 2013: osa 1

Päätin olla tuhma ja postata tänne jo muutaman joululahjajutun. Jos siis olet lahjalistallani, niin voisitko ystävällisesti poistua nyt, ihan vaan varmuuden vuoksi. ;D

Moniin joulupaketteihin sujahti tänä vuonna tällaisia:


Langat: harmaa Kurtenbach Twister Curly 8 (50g kerästä tuli 6kpl)
ja yksittäinen vaaleansininen Drops Paris
Koukku: 3,5mm

 


Aika hieno idis, tuolla renkaan sisällä on hiusrenksu, joten joustaa käytössä mukavasti. Mulla on roikkunut tällainen oman roskiskaapin kahvassa tiskipöydän alla nyt kuukauden päivät ja hyvin toimii!

Osallistuin ravelryssa yhteen kansainväliseen lahjavaihtoon ja lähetin Amerikkaan tällaisia juttuja:

 

 
Paketin tuli sisältää yksi käsintehty lahja ja käsinkirjoitettu perinteinen kirje sekä extrana sai halutessaan laittaa muita saajan toiveen mukaisia juttuja, laitoin kangasnappeja, kirjontalankaa, Muumi -teetä ja Omareita. Keittiöpyyhe valmistui Novita Bambusta tällä ohjeella. 

Tykästyin tuon pyyhkeen malliin ja väreihin niin, että tein toisenkin, mutta hiukan pienemmän, joka sujahti virkatun pannunalusen kanssa yhteen toiseen joulupakettiin. :-) Pannunalusen malli on itse kehittelemäni, oli joskus tarkoitus kirjoittaa ohje puhtaaksi ja julkaista blogissa, mutta näköjään on jäänyt tekemättä...Muutaman kohdalla oli vaikea keksiä tavaralahjaa, joten päädyin laittamaan pakettiin kertakulutushyödykettä, mikä oli tällä kertaa Alkosta ostettua Glögiä. Piti pulloille kumminkin neuloa pikapikaa myssyt ja kaulahuivit, ettei olisi vallan persoonaton lahja ollut. ;D Alkuperäinen inspiraatio lähti Dropsin adventtikalenterista, jonka luukuista löytyy myös ohje vastaaviin, mutta päädyin kuitenkin käyttämään ravelrysta löytämääni hiukan toisenlaista ohjetta.

Lanka: Novita Isoveli
Puikkokoko: 4mm


Jatkan kohta seuraavassa postauksessa... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit ilahduttavat aina!