lauantai 8. maaliskuuta 2014

Vauvalahja pienelle tytölle

Meidän sukuun on syntynyt viime vuosina kovin vähän vauvoja, lukuunottamatta sitä, että itse olen ollut tuottelias, mutta nyt vihdoin serkkuni sai esikoisen, pienen tytöntylleröisen! Ihanata, ihanata, pääsee vauvalahjoja tekemään! Laitoin joululahjaksi jo vaatetta, joten nyt halusin laittaa jotain muuta ja mielellään käytännöllistä, ehkäpä jopa sellaista, mitä ei välttämättä vielä ole hankittuna.

Mieleen muistui omien vauva-ajoilta ehdottoman kätevä tuttipussukka, joka kiinnittyy kätevästi kaukalonkahvaan tai hoitolaukun hihnaan pitäen tutin puhtaana ja lisäksi kotoa löytyi materiaalit tuttinauhaan.

Kortti on pikaisesti kasaanlaitettu, mutta onpahan uniikki, aloin muistella, että kaupan kortteja on meille tullut joka lapselle parikin samanlaista. :D Vauvan vaatteet bongasin Pinterestistä ja ne voi tulostaa täältä.

Tuttinauhan tarvikkeet on nappikauppa Punahilkasta joskus muinoin hankittu ja pallonauhan pätkän olen säästänyt joskus jostain (mitään käyttökelpoistahan ei sovi hävittää!!). Tuttirengas on mahdollista irroittaa (kam-neppari kiinnitys), joten nauhaa voi käyttää yhtä hyvin myös rengastutille.

Tuttipussin tein samalla kaavalla kuin olen omillekin tehnyt, ohjeet täältä.Sellaista pienen pientä muistamista, toivottavasti niistä on iloa. :)

ps. Koska kerran kerroin olevani tuottelias, niin lienee sopiva hetki paljastaa, että meillekin odotetaan vauvalähetystä joskus elokuun paikkeilla. :)


2 kommenttia:

Kivat kommentit ilahduttavat aina!