maanantai 7. huhtikuuta 2014

Better Together -huivi, pienen pienet sukat ja ison isot sukat sekä kotiäidin säärystimet :)

Better Together

Ohje: Better Together (maksullinen)
Koko: large
Lanka: Handu Ilun Erikoinen
Earnet Blueish Lilac ja Earnest Bright Turqoise
Kulutus: n.80g kumpaakin 
Puikkokoko: 3,5mm

Tämä huivi alkoi mysteeri -KAL:ina viime vuoden marraskuussa. Minä vaan olen aika huono mysteerineuleissa, koska sanalliset tehtävät ei uppoa tähän kaaliin ja etsin useinkin neuleohjeiden kuvista tukea siihen mitä pitäisi tehdä. Mysteeriohjeissa vaan ei kuvia ole!! Olenkin monesti odotellut, että nopeimmat saavat vihjeensä tehtyä ja jakavat kuvia, jotta minäkin pääsen kärryille, haha.
 

 

Eli aloitin tämän marraskuussa ja pysyin KAL:in tahdissa aina viimeiseen vihjeeseen asti, mutta se viimeinen vihje sitten jäikin roikkumaan kolmeksi kuukaudeksi! Nyt vihdoin otin ja tein tämän valmiiksi maaliskuun loppuun, koska tahdoin antaan tämän 50-vuotislahjaksi kummitädilleni. :) Tykkään lopputuloksesta kovasti ja Ilun langat ovat niin upeita. Langoista jäi tietenkin pienet jämäkerät, joita ei mitenkään voi jättää kaappiin pölyttymään, joten laitoin heti puikoille piskuiset sukat:

Vastasyntyneen sukat

Newborn Toe Up Jaywalkers
Koko: vastasyntynyt
Kaiken muun ohella olen väsäillyt yhdet miesten perussukat seiskaveikasta. Martat neulovat tällä hetkellä sukkia jaettavaksi nuorille, joten nämä ajattelin toimittaa sinne. :) En ole kutonut perussukkia ties koska (jos koskaan?! :D) ja oli kyllä himpan tylsää puurtamista, mutta tarkoitus on hyvä, niin jaksoin. ;)

Miehen perusvillasukat

Koko: mies 42-43
Lanka ja kulutus: 7 veljestä hiukan alta 150g kerä


Sain valmiiksi itselleni säärystimet, jotka olivat oikea tarveneulomus. Lapsiperheen kotiäitinä en useinkaan panosta rahallisesti itseeni ja olenkin kulkenut samoissa kengissä läpivuoden ja aloin kaivata säärystimiä lämmikkeeksi ja myöskin ulkonäöllisesti näyttää kivammalta vaikkapa legginssien kanssa, koska tulee melkeinpä illuusio saappaista. :D

Napitettavat säärystimet

Lanka: Sandnes Garn Smart kolminkertaisena
Puikkokoko: 10mm
Kulutus: vajaa 7 kerääNäihin olisi kuulunut käyttää Super Bulky vahvuista lankaa, mutta paikallisesta lankakaupasta ei löytynyt sellaista oikeassa värissä ja oli mukamas kiire saada säärystimet puikoille, joten nappasin mukaan Smartia ja kudoin sitä kolminkertaisena. Kolme kerää ei ihan riittänyt yhteen säärystimeen, joten keriä tarvittiin seitsemän.

Ai niin ja meille tulee rakenneultran perusteella poika! Kolmas laatuaan. :)
Tytölle tulee kova homma pitää veljet kurissa. 
Nyt voi alkaa laittaa vauvaneuleita puikoille...


Aihetta sivuten, kaveri tilasi vauvalahjaksi tuttinauhoja, joten tein muutaman. 
Osa jäi siis omaan kaappiin. :) Tarvikkeita tilasin lisää jälleen kerran Nappikauppa Punahilkasta.3 kommenttia:

 1. Onnea kolmannesta pojasta!! <3

  Vallan ihania juttuja taas, varsinkin huivi on todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. Ihania neuleita ja tuttiketjuja!

  Onnittelut poikasesta! Kyllä tyttö pärjää, meillä esikoinen oli tyttö, sitten tuli kolme poikaa :)
  (ja perhe kasvoi tästä vielä toisella tytöllä ja neljännellä pojalla!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oon kade, kuumeilen jo valmiiksi viidettä, mutta mies on sanonut, että luku on NELJÄ. Mutta... onneksi tuo ei ole koskaan ollut kovin ehdoton mielipiteissään. ;)

   Poista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!