torstai 10. huhtikuuta 2014

U can't touch this

Uhkasin viime postauksessa laittaa vauvaneuleita puikoille ja näin myös tapahtui! Ajattelin tehdä näitä tässä useamman viikon, kun lankakin on niin ohutta, mutta vielä mitä... valmistuivat alta viikossa! Koukuttava ja ihana malli, voin vain kuvitella miten söpöltä pieni vaippapylly näissä näyttää ja käytännöllisyys kaiken päälle, mahtuu varmasti kestovaippapakettikin. Näissä olisi potentiaalia vaikka ristiäisasuksi, aion joka tapauksessa tehdä näille pariksi valkoisen Milk -kietaisunutun, johon tulee reunavirkkaus samalla harmaalla. Aaaaw...

U can't touch this

Ohje: U can't touch this (maksullinen)
Lanka: KVG bfl/bamboo sock yarn
Kulutus: alle 100g 
Puikkokoot: 3mm ja 2,5mm

Lanka on KVG:n neulojien yön erikoisuus ja niin ihanaa!








Tässä alimmassa kuvassa ehkä todellisimmat värit, ylemmät tuli napattua ulkona ennen kuin aurinko soi säteensä meidän pihaan, joten näyttää väri turhan sinertävältä. :)


Pari muokkausta tein ohjeeseen, ensinnäkin tein haaran lisäykset hiukan eritavalla ja vyötärön kiinnitin jo silmukoita päätellessäni, jotta ei tarvinnut ommella. Ensi kerralla aion tehdä myös haaran yhdessä osassa, kun nyt se tehtiin kahdessa eli haarassa on sauma ja minusta saumat on aina epäesteettisiä ja ärsyttäviä. ;) Näkisin näitä tulevaisuudessa ainakin muutamat lisää, kokoja löytyy aina kolmevuotiaaseen asti!

1 kommentti:

Kivat kommentit ilahduttavat aina!