sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Neule ja kangas ne yhteen soppii!

On blogin päivittäminen vähän jäänyt, mutta jouten en sentään ole ollut! ;-) Tässä välillä valmistui kokoinainen pino Term Time -liivejä, joista muutama on jo löytänyt uuden, rakastavan kodin ja loput pitäisi naputella etsy -kauppaan, en vaan ole ehtinyt. :)

Liiveistä olisi enemmänkin kuvia, mutta en nyt kuitenkaan taida täyttää ihan koko postausta liivien kuvilla. :D

 

Yhteisprojektina sekä ompelukoneelle että puikoille olikin vähän isompi prokkis, nimittäin juhlavaatteet lapsille ja itselleni kummitätini 60-v. juhliin, jota eilen pääsimme juhlistamaan.

Kaiken kaikkiaan valmistui:
 • Pojille (9kk ja 5v) Term Time -liivit (koot 12kk ja 4T, extra pituus!) bambusekoitelangasta
 • Pojille kravatit
 • Tyttärelle (3,5v) juhlaleninki, yläosa Kaia babydoll (koko 2) mallilla bambusekoitelangasta ja kangashelmalla 
 • Tyttären leninkiin yhteensopiva hiuspanta vapaalla kädellä leikeltynä & ommeltuna ilman sen kummempaa suunnittelua
 • Lasten pehmolehmille minikoossa Term Time -liivi ja Kaia babydoll -wannabeet ;-)
 • Itselle leninki xl-tissiksen kaavaa reilulla kädellä muokaten

Tyttären leninki todistaa jälleen kerran, että neule ja kangas ovat kauniita yhdessä! <3 Yläosa on siis Kaia babydoll ohjeella neulottu ja lanka pehmoista, kauniisti kiiltävää bambusekoitetta ja tuo pallokangas on superhalpalöytö eräästä lankakaupasta, jossa kauppias oli pakannut sieviin pinoihin omia kankaanpalojaan myyntiin. Kahdella eurolla irtosi iso pala tuota pallokangasta ja pienemmät palat muutamaa muuta kangasta. OIKEESTI!In action kuvat ovat laadultaan vähän heikohkoja, juhlan tiimellyksessä napattuja. Juhlapaikka oli tunnelmallisen hämärä, joten kuvat ovat nyt näitä salamalla 'pilattuja', nimittäin meidän järkkäriin ei ole vieläkään investoitu kunnon salamaa...
 

Poikien kravatit valmistuivat tietenkin samasta kuosista siskon mekon kanssa! Hyvä tutoriaali täällä: http://imsharingthewealth.blogspot.fi/2011/09/little-boy-tie-tutorial.html, mittoja vähän muokkailin, toinen on ohjemittaa pienempi ja toinen hitusen isompi. :D


Oma leninki valmistui xl-tissiksen pohjalta, kangas on mieheni edesmenneen isoäidin kangasvarastojen peruja.

Meidän lahjamme päivänsankarille oli lapsuuskuvin täytetty vanha ikkuna, joka vilahti tässä blogissa kerran aiemminkin. ;-) Kuvan laatu on ihan kamala, mutta eipä voi mitään.Lisäksi postailen vielä yhden aiemmin valmistuneen, joka on täysin unohtunut postata. Tyttärelle Astronaut Cowgirl Vest, ohje ei todellakaan päässyt lemppareihini, mutta lopputulos ok. Langat Kutileesta, Stitch Nation Washable Ewe.
Lisäksi yhteensopivat Ribbon Glubs:it.
9 kommenttia:

 1. Ohhoh, ootpa saanut paljon aikaan kaikkea ihanaa. Sellainen salamavinkki, että järkkärin vakiovarustesalamaa voi käyttää täytesalamana. Vähennä salaman tehoa, niin vallitsevaa valoa tulee myös mukaan, mutta salama pysäyttää liikkeen (ainakin teoriassa). Tällöin salaman valo ei ole niin kova.

  VastaaPoista
 2. Ihani liivejä ;) siis kerta kaikkiaan upeita värejä !!

  VastaaPoista
 3. Voi ei miten ihastuttava mekko... Pitäisköhän tosiaan itsekin ryhtyä yhdistelemään neulettä ja kangasta!

  VastaaPoista
 4. Ihania, varsinkin punainen liivi! Ja solmiot on hienoja, ja noita sormikkaita/kynsikkäitä (??) voisin itse pitää :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania nuo liivit ja mekot ja ja ja ja.... <3
  Seurailin salaa sinua pitkään tuolla vuodatuksen sivuilla, nyt päätin jättää merkinnänkin käynnistäni seurailla ihan julkisesti ;)

  VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!