maanantai 3. syyskuuta 2012

Pöllö Milo ja linkki Äidin linnun fb-sivuille :)

Sain vihdoin luotua oman fb-sivun Äidin linnulle. <3 Käykäähän tykkäämässä ja jakaminenkin olisi kiva juttu, niin saadaan mahdollisimman paljon tykkääjiä 'saman katon alle'!

Viikonloppuna laitoin blogiarvonnan voitot postitusvalmiiksi ja postiin ne lähtevät tänään tai huomenna. Julkaisen kuvat kuitenkin vasta kun voittajat ovat postinsa saaneet.

Tein valmiiksi kuopuksen Milo -liivin, koko 9kk. Lanka ihan perusseiskaveikkaa, jonka tiheys ei tuohon ohjeeseen oikeastaan satu, mutta kaksi kokoa pienemmän tekemällä pääsee haluamaansa kokoon. ;-)
Olen miettinyt lisenssin ostamista tähän neulemalliin, mutta en ole vielä päättänyt. Tämä malli on kyllä aika mahtava, kun samalla ohjeella saa tehtyä niin monennäköistä erilaista liiviä ja langantiheyskin on yleisesti käytetty, joten lankavaihtoehtoja on niin paljon, että värivaihtoehdoissakin löytyy koko sateenkaaren kirjo. Erilaisia palmikkomalleja on ohjeessa monta ja lisäksi tähän voi tehdä kirjoneulekuviota, applikoida helmaan jonkun kuvan jne. jne., vaihtoehtoja on loputtomasti! Koot 0kk - 6 vuotta.

Mm. tällaisia Miloja olen tehnyt aiemmin itselle & lahjaksi. :)

2 kommenttia:

 1. Moikka ja suuret kiitokset kommentistasi. Kiva kun eksyit minun sivuilleni.
  Tulin HETI kurkkaamaan kuka täältä löytyy. Ja tosi näppärä käsityöläinenhän se löytyikin. Suloisia lastenvaatteita ommellen ja neuloen.
  Itse olen samanlainen, aina pitää käsityö olla kädessä :)

  VastaaPoista
 2. täällähän on aivan ihania lastenvaatteita :) nämä milot ovat tosi kivoja !!
  varsinkin tuo pöllö :)

  VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!