perjantai 7. syyskuuta 2012

Arvonnan palkinnot ja esikoisen 'vankilointi'paita

Tässä tulee arpajaisten palkinnot, jotka pitäisi olla jo perillä. :)

18kk kokoinen vaaleansininen Term Time matkasi voittajalle, nimimerkille Kala.


Lohdutuspalkinnoksi surauttelin rosvosta ja poliisista pipon! Cartsu kirjoitti kommentissaan, että hän harrastaa monenlaista muuta käsityötä, mutta ei ompele, joten ajattelin, että ehkäpä joku ommeltu juttu on sitten hyvä. :D Vaikka kakkokseksi jää ompelu itselläkin harrastusten tärkeyslistalla, mutta yritän silti sitäkin kovasti harrastaa. :D Vuori pipossa on musta-valkoraidallista trikoota.


Esikoinen pääsi eilen ekaa kertaa kerhoon tänä syksynä, ihan oikea eka kerta meni häneltä ohi flunssaa parannellessa. Ompelin hänen rosvo ja poliisi paitansa valmiiksi, niin pääsi poika sitten uudessa paidassa kerhoilemaan! Tuo rosvo ja poliisi trikoo on tosi herkku 'poikakuosi', halusin sitä heti kun ensimmäisen tuotekuvan facebookissa näin. Etenkin kun meillä leikittiin silloin paljon rosvo ja poliisi leikkejä ja lapset ovat keksineet ihan oman verbinsäkin, "vankiloida", onhan "laittaa vankilaan" kyllä paljon vaikeampi termi!! Suomenkieli on joskus tarpeettoman hankalaa.


Tilasin kankaan aikoinaan bellapuulta ja sitähän sitten saikin toimitusongelmia vuoksi odottaa kauan ja mulla kesti vähintään yhtä kauan saada kangas vaatteeksi. Raitatrikoo muistaakseni Royal-tuotteelta. Koko 122cm, kaava more gray.


Photobucket

Photobucket
Mulla on jemmassa iso kasa edellisen blogin nimellä tilattuja tuotelappuja, joten käyttelen niitä pois, mutta onneks nämä ovat aina paikkansa pitäviä sillä Luovuuden purkauksiahan nämä ovat! ;) Laitoin eilen tilaukseen ebaysta samanlaisia Äidin lintu lappusia omalla logolla. Jee-jee.
PhotobucketIlman kämmejä mä en ompeluksista selviä vissiin ikinä, joten tässä on takapuolella saumat tikattu vahingossa toisella olkapäällä hihan puolelle, kun muualla on paitakappaleen puolella. Normaalia mulle.

1 kommentti:

  1. Kuules neulonta-innoittajani! Sinulle on blogissani tunnustus :)

    VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!