lauantai 1. syyskuuta 2012

Peurapaita, joka ei kelvannut päälle ja joutsenyöhaalari

Olen taas ommellut.

Tämä peuratrikoo kuuluu niihin, joka jäi aikoinaan vähän kaihertamaan, kun jäin alkujaan ilman. Nyt sain minäkin tilattua omani! :) Tytär sai siitä 104cm paidan More gray -kaavalla. Teki mieli näpertää jotain pienimuotoista, joten syntyi feikki nappilista ja kanttaukset tein kokeeksi velourista!
Itse tykkään. Huonompi homma vaan on, että prinsessani ei niinkään tykkää! :( Hänellä on pinkki prinsessakausi menossa, eikä äidin ehdottelemat retrovärit nyt iske ollenkaan! Huoh. Mä kun jo ehdin visisioda miten kauniisti tuo sopii yhteen aiemmin tekemäni Autumn Cardiganin kanssa, mutta eipä kelvannut prinsessalle nämä päälle, en siis saanut edes sovituskuvaa. :´( No, ehkäpä hän vielä lämpiää.
Samassa kuormassa peurojen kanssa tilasin Bellapuulta joutsentrikoota! Tämä on livenä ihanan raikas kuosi. Siitä tuli 12kk kokoinen yökkäri Austin Lee Coverall -kaavalla. Resorit lisäsin omasta päästä.


Äidin lintu tuotelappunen sopii tähän lintukuosiin jotenkin hyvin. :D :D On 9 kuiselle vauvalle vielä turhan suuri, mutta äkkiäkös tuo kasvaa, jouluun mennessä tämä on jo ihan sopiva!! Ja tästä ikiliikkujastahan on turha haaveilla saavansa kohtuullista kuvaa. 7 kommenttia:

 1. Ihanasti sopii tuon neuleen kanssa. Ei mene aina äidin ja tyttären makumieltymykset yhteen täälläkään :/

  VastaaPoista
 2. Bambi sopii tosi hyvin neuleen kanssa ja joutsenyökkäri on aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Hienoja ompeluksia! Meilläkin neljävuotias sai eräänä aamuna raivarin, kun äiti pakotti laittamaan itse ompelemansa octonauttipaidan päälle. On se masentavaa, jos ompelus ei kelpaa, vaikka sitä on nimenomaan lapsen kanssa suunniteltu.

  VastaaPoista
 4. VAu mitä taidonnäytteitä sulla täällä oli jemmassa! Mähän perehdyn tähän blogiin ihan ajatuksella :)

  VastaaPoista
 5. Ihana peurakuosi paita.Mulle ois kyllä kelvannut. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa retroa! Luin sun profiilikuvauksen ja melkein voisin suoraan kopioida omaan blogiini! =D Meillä vaan lapset on syntyneet -08, -10 ja -12 =) Itellä myöskin tilanteet, jolloin ei voi tehdä jotain käsitöitä niin päässä surraa jo uusia ideoita =D

  VastaaPoista
 7. Aivan järjettömän ihania! <3
  T: Jenni

  VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!