sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Vauvaneuleita ja sateenkaarihuiveja

Mulla on ollut tässä nyt vähän aikaa sellainen olo, että haluaisin ehkä kuopata koko blogin pidon, kun ei vaan ole oikein inspistä siihen löytynyt. :( Harmittaa itseäkin kyllä. Päivittelen tehokkaasti neuleeni ravelryyn ja se riittää itselle. Ravelrysta on tullut mulle viime vuosina melkein toinen koti. ;) Minä en oikeasti ole alkuunkaan järjestelmällinen ihminen, mutta helpottaa ihan mielettömästi kun voi tarkistaa kaikki faktat, kuten käytetyt puikkokoot, lankojen värierät ja muun parilla klikkauksella! Muistissahan ei pysy minulla mikään...

Päivitetään nyt kuitenkin vähän tota blogiakin...

Viimeisin valmistunut työ on vauvan villahaalari, jonka aloitin 19. JYH -työnä. :) Aika kiva tästä tuli, mutta ongelmitta tämä ei sujunut! ;P Tämä on jo minun kahdeksas haalari tätä lajia, mutta eka johon tein kääntöhihat ja -lahkeet. Koko 3kk, Stitch Nationin Washable Eweä pari kerää kului tähän. Settiin kuuluva myssy on vielä puikoilla, mutta haalari on jo käytössä!


JYH#19 Small Things Romper






Vauvalle valmistui myös Chickadee -haalarit, jotka halusin tehdä tuosta ihanasta raita seiskaveikasta. En ehdi kutoa juuri sukkia, joten vauvan haalaria sitten!! 

JYH#18 Chickadee Overalls





Lapset saivat jo toisen uuden pikkuserkun tänä vuonna! Pikkuinen tyttö sai tietenkin lahjan meiltä. Lanka on vaihdossa saamaani Rowan RYC luxury cottonia.

Abagail Sweater 





Samaan pakettiin sujahti jo aiemmin tehdyt tossukat teetee pallaksesta.

Smock Top Baby Slippers


Omalle vauvalle Evrim. Cascade 220 Wool Heathers, koko 6kk.

JYH#10 Evrim





Sitten sain tässä muun ohessa tehdä sateenkaari -tuubihuivit parille mukavalle miehelle, toivomus oli että tuplaluuppi ja runsas! :) Lankana Dropsin eskimoa, vajaa kerä/raita, 170s, 7mm puikolla. Simppeliä.

Rainbow Pride Cowls




3 kommenttia:

  1. Ihan mielettömiä neuleita!!!! WAU! Nuo haalarit on ihan ylisöpöjä <3 Kun itsekkin joskus uskaltautuisi kokeilemaan haalaria ;) Värit varsinkin on herkkuja :)
    Itselläkin jää päivittäminen nykyään tosi vähälle, aikaa kuluu jotenkin ihan kaikkeen muuhun.
    Ymmärrän jos siihen lopputulokseen tulet ettet jatka, mutta jos saa toivoa, niin älä poista, täältä saa ihania ideoita itselle ja inspistäkin täällä aina herättelen itselleni ;)

    VastaaPoista
  2. Chickadee Overalls haalari on kyllä niin ihana että sitä voisi vaikka kokeilla, onko kuinka hankala näin ikinä ennen haalaria neuloneelle? ;) :D Onko mahdollista saada suomenkielisenä? toivoo huonon englannin omaava ;)

    VastaaPoista
  3. Ooh miten ihania neuleita! To do lista kasvoi juuri paljon pitemmäksi:)

    VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!