tiistai 5. maaliskuuta 2013

Buzzador kampanja: Möller Omega-3 Pikkukalat

Kerroin jo aikaisemmin, että pääsimme mukaan Möllerin pikkukaloja buzzailemaan. Buzzadorina -oleminen tarkoittaa, että voin hakea mukaan kampanjoihin, joissa saan tuotteita ilmaiseksi testattaviksi ja arvioitavaksi, usein jopa jaettavaksi ystäville ja tutuille, jotta hekin pääsevät testaamaan kyseisiä tuotteita! Lisäksi tarkoituksena on jakaa tuotteesta faktatietoa ja omia kokemuksia ystäville ja tutuille kasvotusten, facebookin tai blogin kautta.

Pikkukala -kampanjaan pääsy oli mukava yllätys, sillä olemme käyttäneet Pikkukaloja aiemminkin ja se on sekä lasten että äidin lempparituote! Saimme kotiin peräti kaksi pakkausta, mikä sekin oli iloinen yllätys, sillä kolme lasta kuluttaa yhden paketin nopeasti loppuun. Kaikkiaan pakkauksessa on 45kpl pikkukaloja ja vuorokausiannos on 2kpl.

 


MÖLLER OMEGA 3 PIKKUKALAT PÄHKINÄNKUORESSA:
Sisältää elintärkeitä Omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D3-vitamiinia.
Sopii koko perheelle.
Hedelmänmakuinen.
Pehmeän purtava ja helppo niellä.
Ei sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita.
Ei sisällä säilöntäaineita.
Sisältää ksylitolia ja sorbitolia.Pikkukalojen jakaminen aiheuttaa lapsissa välittömästi kärsimätöntä odotusta,
kädet ojossa ja pienin nosti jo metelin kun äiti kaivoi kaloja pakkauksesta liian hitaasti.
Siinä onkin yksi tuotteen "miinuspuolista", metallipakkauksesta purkaminen on usein vähän työlästä!  

 Mmm, namia!

Tuote on kivannäköinen, oikeastaan aivan kuin hedelmäkarkki, makuaineena on tuttifrutti. Pinta on hyvin liukas, joten kala uiskentelee sormista herkästi karkuun ellei pidä varaansa. Helppo pureskella. Maistoin tuotetta itsekin, maku on ihan hyvä, eikä jälkimakua juurikaan ole. Vertaan mielessäni väkisinkin erääseen toiseen lapsille tarkoitettuun omega 3 -tuotteeseen, jonka olin lapsille ostanut ja maku, etenkin jälkimaku, oli niin karmea, että en oikeastaan ymmärrä miten lapset voivat niitä pureskellen syödä...

Meidän perheessä Pikkukalat maistuu joka lapselle. Tuote on niin tykätty, että lapset muistavat pyytää niitä joka päivä itse, mikä helpottaa äidin muistitaakkaa!

Tuotetta voi ostaa useimmista perusmarketeista, joten saatavuus ainakin on hyvä.

2 kommenttia:

  1. Meillä on myös nämä kyseiset kalaset käytössä tytöllä ja on kyllä ihan hitti!! Muistaa aina pyytää kalan, äiti ei aina muista! Ja mikä huumaava tuoksu tulee kun sen avaa :D

    VastaaPoista
  2. Meillä syödään kanssa kalaöljyä mutta näitä kaloja lapset inhoaa! :D
    yleensä kyllä makeat vitamiinit, kuten D:t menee hyvin kaupaksi.
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinne! :)

    VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!