maanantai 18. maaliskuuta 2013

Mikki Hiiri ja kumppanit


Esikoinen sai toivomansa Mikki ja kumppanit -pyjaman. Kangas on saatu, luultavasti peruja 90-luvulta tai ainakin muistelen oman mummuni ommelleen vastaavista kankaista vaatteita puolisisaruksilleni. :) Paidan kaava ottobren More Gray 122cm, mutta lisäsin vielä resorit normaaliin hihanpituuteen, kun tuo poika on niin mahdottoman pitkä. Housujen kaava Suuri käsityö 11-12/09, nappasin kaavasta hiukan pituutta pois ja lisäsin resorit tilalle.


Tilkkuja ei säästelty, joten lopuista kankaista nukke sai oman yöhaalarin. Kaava wollyonline.com kaavapaketista, jonka olen joskus muinoin ostanut jostain askartelukaupasta.Pikkuveljen yöpuku on blogattuna muutama postaus alempana. :)

4 kommenttia:

 1. Mä muistan myös tuon kankaan!! :) Sain tehtyä kummitytölleni vaaleanpunaisella pohjalla olevasta kankaasta paidan. Tykästyin kyllä tuohon kankaaseen kovastikin!! Yöpuvut näyttävät kyllä tosi hienoilta!! :)
  Aurinkoisia alkaneen viikon päiviä!!

  VastaaPoista
 2. Todella ihana tuo kangas ei voi muuta sanoa! :)
  Ihanaa kun tuollainen aarre säilynyt tähän päivään. <3

  VastaaPoista
 3. Ysäri ei ole juuri kankaillaan minua sykähdyttänyt, mutta tuo disney-baby on kestänyt aikaa, suloista on! :)
  Kivat yöpuvut ja hyvä idea heti ommella kankaat loppuun, ettei jää niitä tilkkuja...

  VastaaPoista
 4. minulta on mennyt monta sinun postaustasi ihan sivusuun, vaikka seivuasi seurailenkin! Aivan mielettömiä juttuja olet saanut aikaiseksi!! Ja tuo disney baby kangas, oih, mie niin muistan tuon! Ihania vaatteita!

  VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!