lauantai 16. maaliskuuta 2013

Taaperolle vaatteita

Tästä  blogista tuskin koskaan tulee löytymään  mitään superhienoja ompeluksia, ihan vaan perussettiä taas! :D

Tämä yöpuku valmistui jo ajat sitten, mutta onnistuin väsyneenä nepittämään haaranepit ihan päin honkia ja harmitti niin paljon, etten halunnut nähdäkään koko vaatetta pitkään aikaan!! Nyt kun katsoin sitä uudestaan, niin ei se nyt ihan niin paha sentään ole. ;) Kaava Austin Lee Coverall, koko 12kk. Kangas ohuen ohutta collegea, saatu.

Saman kankaan jämistä tuli vielä pyjamapaita, housut ovat vähän paksumpaa collegea, kun ei muuta yhteensopivaa kangasta löytynyt. Talvella toimii silti hyvin yöpukuna tuommoinen vähän paksumpi materiaali, eritoten kun pienet harvoin pitävät peittoa päällään ja meillä on kylmä talo. Tuli tätä tehdessä mieleen, että tuleekohan lasten collegepuvut joskus uudestaan muotiin? :D Itse taisin käyttää vielä ekoilla luokilla koulussakin collegepukuja, nykyään kai kaikilla pitää olla vähintään muotifarkut. Esikoinen, 5,5v. tahtoo kuulemma myös yöpuvun samasta Mikki -kankaasta! Tämä tosin on loppu, mutta samantapaista löytyy vielä iso pala, että ehkä seuraavaksi sen kimppuun sitten.
Perushousut 86cm, collegekangas saatu, resorit omista varastoista.


Lisäys: Yksi unohtui. 86cm ketut ja karhut joustofrotee -paita. Tämä kangas on nyt tuhottu!


3 kommenttia:

 1. Ihana tuo Disneyn kangas. :)
  Kyllä sitä muksuna paljon käytettiin oloasua.
  Ekat farkut mulle ostettiin vasta kolmannella luokalla. :)
  Niin ne ajat muuttuu, mutta minä en.
  Kotona käytän edelleen lökäpöksyjä ja kylillä farkkuja. :D

  VastaaPoista
 2. Perussettiähän sitä kattelee mielellään, varsinkin kun ittekkin ompelee samanlaisia. Kivoja. :-)

  Meillä taitaa olla vielä kylmempi talo ku teillä. Koo nukkuu vallan vanuhaalarissa, sekään ei pysy peiton alla. Löysin kaapista kaks 80 cm vanuhaalaria, ompelin niihin kiinni villasukat (se kun kiskoo yällä muuten sukat pois), niillä on tarjentunu hyvin koko talven. Ohuemmalla heräili koko ajan.

  VastaaPoista
 3. Perusvaatteita on kiva kattella, niitä itsekin tulee eniten ommeltua, mutta toisten tekeminä ne on kuitenkin aina erilaisia. :)

  VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!