sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kesäyöstä jouluyöhön haasteen saldoa :)

Osallistuin heti Kesäyön hullutuksen päätyttyä Kesäyöstä jouluyöhön -haasteeseen, kun jäi niitä projekteja niin paljon jonoon. Ja itseasiassa, niitä on vielä tämänkin jälkeen jonossa vaikka miten ja paljon! Pitäis kai tuota etsy -kauppaakin taas joskus täytellä, mutta kun tekemistä riittää omillekin ipanoille. Liikaa ihania neuleohjeita, liian vähän aikaa...

Elikkäs, 20 uutta neuletyötä aloitettuna ajalla 21.6. - 2.8.2013 ja kaikki pitää saattaa valmiksi vuoden loppuun mennessä. Osa on jo valmiita, osa vasta aloituksia. Tarkemmat tiedot langoista ja ohjeista löytyy ravelrysta.


KyJy#1: Kummitytön Arabesque valmistui juuri parahiksi hänen synttäreilleen heinäkuun eka viikolla! Koko on 10v ja oli juuri passeli hoikalle 11 veelle, mutta harmikseni mulla ei ole sovituskuvaa. :(

  KyJy#2: Blue Leaf Headband, lanka Katia Peru
Näitä pitää tehdä vielä toinen, jotta tulee täysi projekti. :) Eli valmiina 1/2.

Tuhlattuani järkyn määrän rahaa kaikkiin KYH ja KyJy -projekteihini oli ihan pakko kehitellä jotain myös ihan pelkästään jämälangoista!

KyJy#4:  Oscar.

KyJy#5:  Ohh Summer MKAL

Vieläkin kesken, vaikka piti heinäkuussa valmistua ou-nou...

KyJy#7: Summer Storm MKAL


KyJy#8: That 70's Dress.

KyJy#9: Ava Tunic.KyJy#11: Versa.

KyJy#12: Kidlet.

langanmenekki yhteensä n.60g.

Lapsilla on Amerikassa uusi pikkuserkku, tämä mekko on tehty hänelle. <3 Oranssi pitsiliina on hänen iso-isoäitinsä virkkaama, jotenka mekossa on pieni palanen historiaakin kiinni. :)
KyJy#14: Primrose.

KyJy#16: Ishbel 

KyJy#18: Cairn Mitts

KyJy#19: Chickadee Overalls.

Riittänee siis hommaa loppuvuodeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit ilahduttavat aina!