torstai 22. elokuuta 2013

Valmistuneita neuleita :)

Ompeluinspis ja bloggausinspis ovat olleet kateissa, mistähän ne vois löytää! Kutimet ovat olleet kyllä käsissä kiihkeästi ja ravelrya olen päivitellyt, mutta bloggaaminen on ollut jotenkin niiin nihkeää. Puuh. Tällä hetkellä on paljon valmiita neuleita pientä viimeistelyä ja/tai kuvaamista vaille, mutta jotain on sentään jo täysin valmiina ja kuvattunakin. :)

Tein valmiiksi KyJy#10, eli tyttären Arabesquen. Tyttö tykkäsi tästä kovasti! Ostin muuten lisenssin tähän ohjeeseen, joten saan tilauksestakin neuloa tätä söpöä boleroa, koot 0-10v. Tässä lankana Novitan Helmi, joka oli muuten aivan karseaa menemään säikeiksi, hermo meinasi kutoessa palaa! Lopputulos on ihan kiva kuitenkin.

  


Sitten valmistui pari Ava -tunikaa, ensimmäinen koko 6 ja KyJy#9.


Toinen kokoa 12kk, jonka naputtelin etsy -kauppaan myyntiin. :)


Kaiken  muun neulomisen ja uusien aloituksen välissä teki mieli saattaa valmiiksi myös yksi UFO. Päätin tehdä valmiiksi tämän Norjalaismyssyn, jonka aloitin joskus viime talvena. Neuletiheys oli pielessä ja siitä oli tulossa isompi kuin aioin, enkä sitten jaksanut tehdä sitä valmiiksi silloin. Onneksi taaperot kasvaa äkkiä, joten nyt tämä on jo syksyksi ihan passelin kokoinen!! :D En muista mikä tämän langan nimi oli, koska vyöte oli kadonnut, mutta pitää etsiä se tieto, jossain jemmassa pitäisi olla vielä täysi kerä tätä samaa lankaa. :)

 

2 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän ihania juttuja olet neulonut :) Tuossa bolerossa kiva malli ja tuo sateenkaarimekko on niiiiiin IHANA, että on se vaan pakko kokeilla! Joskos joulupakettiin saisin tehtyä jollekkin? :) Mukavaa loppuviikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
  2. aivan älyttömän ihania neuleita täällä :)

    VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!