lauantai 9. helmikuuta 2013

4-vuotissynttärit keijuteemalla ja paluu käsityöarkeen

Terveisiä käsityötauolta, siis oikeasti, minä olen ollut tauolla, en pelkästään bloggaamisesta vaan myös käsitöistä, kaikista käsitöistä!! En ole tehnyt moista, öhh, muutamaan vuoteen?? No nyt uudistunein voimin käsityöhankkeiden pariin, eikös juu! :) Vai mahdoinkohan sittenkin liioitella kun sanoin olleeni tauolla, sillä tein kyllä tällä välillä tyttären synttärijuhliin joitain juttuja, mutta nekin melkeinpä pakon edessä.

4-vuotissynttäreille syntyi mm. parista kerästä Novitan Crystal:ia ja hajonneen pyykkikorin rautalangoista siivet. Ne marketista saatavat lelusiivet ei kestä tässä talossa leikkiä, mutta ehkä nämä kestää vähän kauemmin, ovat ainakin järeät! :) Olin aikeissa kirjoittaa ohjeenkin, mutta katsotaan nyt miten käy. Näiden lisäksi tein juhlaboleron, josta bloggailen myöhemmin, koska siitä ei ole kuvia.

 

 


Kiitoslahjana oli Mutkutin käsintehtyjä saippuoita! Ihania.
Joku unohti ottaa näistä kunnon kuvan, näitä oli alunalkaen 12kpl vadille kauniisti aseteltuna. :)

Koska elämä ei ole pelkkää juhlaa, eikä useinkaan edes tasaista, on alkuvuoteemme mahtunut jo tähän mennessä kaksi läheisen ihmisen kuolemaakin. Kaksi itselleni hyvin tärkeää, sukumme vanhimpiin jäseniin kuuluvaa henkilöä on nukkunut pois, molemmat tässä muutaman viikon sisällä. Kaiken lisäksi tänä vuonna tuli 10 vuotta äitini kuolemasta ja 15 vuotta mummuni kuolemasta, mikä oli ensimmäinen minulle tärkeän ihmisen kuolema. No, toivottavasti loppuvuosi sujuu hiukan iloisemmissa merkeissä, vaikka vuosi alkaakin nyt hautajaisten parissa...

Joulun aikoihin valmistui jokuset villapöksyttimet, jotka on jääneet bloggaamatta...

Muutamat M-kokoiset:
 

Pikkuiset nb-kokoiset:


Tein vihdoin valmiiksi yhden keskeneräisten pinoon hautautuneen jutun, esikoisen autokorjaamopaidan! Se joutui pinoon, koska ompelukone sotki helman koristeompeleen ja koristeompeleen ratkominen on... no, sanotaanko vaikka AAAARGHH!

 
Ihan peruspaita, kaava More Grey, koko 122cm, mutta laitoin hihoihin resorit, niin hoikalla menee varmasti vielä 128cm.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit ilahduttavat aina!