keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Taaperon turkoosit lapaset ja höpinää vihanneksista ja ravintolisistä

Mulle jäi nyt lapasten kutominen päälle, vaikka alkuun pääseminen olikin nihkeetä. Kuopus sai omat lapaset. <3

Ohje: Novita Kevät 2013, malli 70.
Koko: 80cm
Lanka: Novita Wool & Nalle
Kulutus: reilusti alle 50g
Puikkoko: 3mm

Hei, näytä nyt vähän sitä kameraa!  

Ihan söpömalli, mutta en tiedä onko tuo lapanen nyt sittenkään ihan käytännöllisin. Varren mallineule on kumminkin tosi kiva! Aloitin myös lapasten väriin sopivaa myssyä Aviatrix -ohjeella.Sitten muihin asioihin.

Kerroin taannoin uusien ruokien maistelutaulukosta ja ajattelin tulla raportoimaan, että se toimii hyvin! Ilman sitä en olisi kuunaan saanut lapsia maistamaan edes yhtä kertaa sellaisia ruokia kuten papu, keitetty porkkana tai parsakaali! Esikoinen, 5,5v. poika, syö rohkeasti kaiken, keskimmäinen, tyttö 4v., vähän huonommin, mutta joka kerta on suostunut ainakin maistamaan pienen näykkäisyn ja siitähän toki saa jo tarran! Jaan tarroja muutenkin helposti eli jos samalla aterialla onkin valmis maistamaan useamman kerran samaa "epäilyttävää ruokaa", niin toki jokaisesta palasta saa oman tarran. Tämä ihan siksi, että 10 kertaa olisi muuten turhan kaukainen tavoite ja tavoitteeseen pääseminen kestäisi pienelle lapselle liian kauan. Taaperoikäiselle ei jaella ollenkaan vielä tarroja, koska hän ei niiden päälle vielä ymmärrä, mutta hän saa silti lautaselle omat maisteluannoksensa.Maisteluannokset ovat sopivan pieniä, eikä ketään pakoteta mihinkään, mutta yllättävästi tarran saaminen houkuttaa niin paljon, että ainakin vähän uskaltaa maistaa. Jotta homma pysyy mielenkiintoisena, kävimme tietenkin ostamassa porukalla Tiimarista uusia tarroja. Tällä hetkellä pääpalkintona siintelee mm. uusi värityskirja, elokuvissa käynti, karkkiaski ja uusi tarroja!Tähän vihannesasiaan saattaa kuitenkin olla pikatie onneen, niin lapsille kuin vihanneskammoisille aikuisillekin! Mainitsinkin jo aiemmin, että siivosin alkuvuodesta oman ruokavalioni perusteellisesti ja siksi nyt piinaan lapsiakin kaikenmaailman terveysruoilla. Opettelen uusia syömistapoja Beyond Diet -ohjeilla, jotka on laatinut Isabel De Los Rios. Hän ei suosittele käyttämään moniakaan ravintolisiä, mutta kaksi mitä hän suosittelee ovat Omega3 ja viherjauhe! Omega3:sia olenkin koko perheelle jo syöttänyt, mutta viherjauhe oli täysin uusi tuttavuus. Tilasin itselleni Emerald Balance nimistä viherjauhetta iHerb:istä ja samalla ostin myös lapsille räätälöidyn kaakaoksi naamioidun tuotteen.
Ajatella, lasilinen tätä vihreää tököttiä naamaan joka aamu ja päivän vihannesannos on nautittu? Pakko myöntää, että ensivaikutelma tuotteen mausta oli aika karmaiseva. Sekoitin sen kylmään veteen ja mielestäni ihan hyvin lusikalla hämmentelin, mutta silti seos oli jauhoista ja mintun maku ja stevian makeus puskivat ihan liikaa läpi minun makuuni. Halusin kuitenkin antaa tökötille mahdollisuuden, koska terveysvaikutukset kerran ovat niin hyvät. Sekoitin mittakupillisen jauhetta pieneen määrään vedenkeittimessä keitettyä vettä ja sekoitin hyvin, lopun veden otin kylmänä kraanasta. Kokemus parani huomattavasti! Kyllä tätä pystyy lasillinen aamulla juomaan. Jatkossa tosin sekoittelen ravistelemalla kunnolla suljetussa pullossa, ettei kuuma vesi tuhoa mitään ainesosia. :) Tuo lasten kaakaotököttikin on ihan käyttökelpoinen tuote, mutta viherjauhe maistuu sieltä kyllä kohtalaisesti läpi. Tytär kuitenkin suostui sitä juomaan ja on oma-aloitteisesti pyytänyt sitä parina iltana, poika taas ei ole suostunut ollenkaan juomaan sitä. Ainakaan vielä.

Jos olet kiinnostunut iHerb:istä tilaamisesta, niin kurkkaa ohjeita Karppajan suositukset -blogista, siellä on myös kattavasti kerrottu enemmän Emerald Balance -jauheesta. Kannattaa tilata ainakin kerran Iherbistä, sillä syöttämällä kassalla alennuskoodin saat ensimmäisestä yli 40 dollarin tilauksesta peräti 10 dollarin alennuksen, koodin voi saada jolta kulta joka on jo Iherb asiakas (itsekin saat koodin eteenpäin jaettavaksi heti tilattuasi), minun koodini on WRL183.

Lisäravinteista puheen ollen, pääsin buzzailemaan lasten kanssa Möllerin Omega-3 Pikkukaloja, mikä tarkoittaa tarkoittaa, että saamme kyseisen tuotteen ilmaiseksi testattavaksi ja arvioitavaksi ja jaamme kokemuksemme ystäville, tuttaville ja tässä kyseisessä kampanjassa myös blogin kautta. Tuote on  jo meille entuudestaan tuttu ja hyväksi todettu, mutta palailen asiaan uudestaan, kun saamme Pikkukalat kotiin. :)

ps. Muista osallistua arvontaan, linkki löytyy sivupalkista!

2 kommenttia:

Kivat kommentit ilahduttavat aina!