torstai 21. helmikuuta 2013

Sitä sun tätä ommeltua

Kerkisin eilen vähän ompelukoneellekin. Siellä ois jonossa yhtä sun toista ja kellarin täydeltä kankaita tuhottavaksi, mutta kun ompelukonehommat ei varsinaisesti ole mulle mikään intohimo, niin se vaatii aina sen tietyn mielentilan, että jaksaa mennä sinne. Suurin syy miksi haluan itse ommella on se, että on kiva tietää missä olosuhteissa vaatteet on valmistettu. Joskus satunnaisesti voi toki säästää vähän rahaakin, jos sattuu löytämään kankaat hyvästä alesta tai onnistuu käyttämään kierrätyskankaita. Eräiden vaateketjujen hintojen kanssa on kuitenkin mahdotonta kilpailla, joten tosiassa sieltä saanee vastaavia halvemmalla...

Ikasyriltä ostin joskus alesta näin hauskaa norsutrikoota. Se halusi päästä yöpuvuksi. Koko 86cm.
Sain taannoin monta jätesäkillistä kankaita, sieltä löytyi mm. tämä college.  Ehkä himpun ysäriä, mutta aika kivat pöksyt tuli silti. Koko 86cm. Isoveli oli läsnä kun leikkaisin kankaita ja julisti, että hän haluaa tästä myös yöpuvun, paidan ja housut ja... Vaan kun kangas oli melkein loppu, niin kompromissina syntyi peruspipo.

 


Kangassäkkien mukana tuli myös pussillinen puolivalmiita vaatteita, sieltä kaivoin nämä ja silmämääräisesti arvioin, että ovat kooltaan noin 80cm ja juuri nyt sopivat. Vain resorit ja kuminauha puuttui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit ilahduttavat aina!