lauantai 18. toukokuuta 2013

Kesävaateiloja ja kerhotätien muistamiset :)

Päivitetäänpäs kerrankin jotain nopeesti. :)

Eilisen myöhäisillan ompeluna valmistui 86cm liikennemerkki - t-paita, kangas Ikasyriltä tilattu. Kaava on Austin Lee Coverall:ista muokattu, koska epähuomiossa leikkasin kaksosten lahjahaalareita tehdessäni kaksi etukappaletta, joten yksi etukappale jäi yli. Harmikseni totesin, ettei kangas riitä enää toiseen samanlaiseen haalariin,  joten leikkelin sen sitten t-paidaksi omalle 1 veelle! Tästä tulikin kiva. :) Helman applikaatio -idea on alunperin bongattu Eilen Designin liikennemerkkivaatteissa. Tuo mukavasti eloa tuollainen pieni juju tällaiseen peruspaitaan.


 


Helteiset päivät ovat totisesti saaneet innostumaan kesävaatteiden ompelusta, ainoa miinus on se, että joudun linnoittautumaan kellariin ompelemaan. Siellä tosin on mukavan viileä olla kuumanakin päivänä, mutta toisaalta, ois parempi olla ulkona, nyt kun kerrankin on kiva ilma. ;) 

Tänään tein muutamista kankaan jämistä kahdet 86cm shortsit. Kaava molemmissa sivusaumalliseksi muokattu Beach  -shortsikaava(OB 3/08?). 

Raitakangas on saatu jostain ja sitä oli niin kapea pala, että leikkaaminen onnistui ainoastaan sivusaumallisena. Turkooseissa shortseissa on yhden collegekankaan jämät ja viime kesäisestä kesäilo -kankaan tilkusta tuli pirtsakat taskut.

Kerhojen päättäjäisjuhla oli tänään ja kerhotädeille veimme kiitoslahjoiksi tiskirätit. :) Olen kyllä antanut aiemminkin tiskirättejä, mutta näitähän aina tarttee, eikös juu. ;D En ole tehnyt näitä itse, vaan sain ne kummitädiltäni, joka on innostunut kutomaan tiskirättejä. Malli näissä on Blackberries, joka onkin tosi kiva neuleohje tiskiräteille, malli on ilmava, mutta on siinä on kuitenkin mukava tekstuuri hankaamiseen jne. :) Mulla on muuten tämä ohje jossain suomennettuna, koska suomensin sen aikanaan kummitädilleni eli jos joku tarvitsee niin kysykää! En tajunnut ottaa aukinaista kuvaa räteistä ollenkaan, tässä nämä on jo vyötettynä terveisten kera. :)


1 kommentti:

Kivat kommentit ilahduttavat aina!