sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Piristy!

Mulla tapahtui haalarihurahdus oikeastaan vasta tämän kolmosen kohdalla, haalarit sopii taaperoille niin mahdottoman hyvin. :) Törmäsin itselleni uuteen ja vieläpä ilmaiseen haalarineuleohjeeseen, joka piti laittaa puikoille samantien! Lanka valikoitui omasta jemmasta, se on ostettu joskus Lidl:stä, "kun halvalla sai". Valmiina näyttivät ensin tosi tylsiltä, koska jätin ohjeessa olleet raidatkin tekemättä, mutta värikkäillä napeilla ja aplikaatiolla nämä piristyivät kummasti! :)

Cheer up!
Ohje: Cheer up!
Koko: 18kk
Lanka: Zettl Nadine

Heh, onpas muuten hauskasti koiran kuono tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa. Oikeasti kyseinen koira ei edes tykkää kekseistä, eikä liioin siivoa pöydänaluksia lasten jäljiltä. Onneksi toinen koiramme kuitenkin huolehtii siitä hommasta. ;D

 
Tyttärelle surauttelin kirahvikankaan jämäpaloista kesäyökkärin / aluasun. Kangasta oli jäänyt kaistale juuri siitä kankaan keskeltä, jossa kirahvin etupuoli vaihtuu takapuoleksi, joten sekä topin etu- että takapuolella on kirahvin etu- ja takapuolia! :D Topin kaava Ottobren Veruschka, hipsterien kaava myöskin ottobresta.

 


3 kommenttia:

  1. Voi kun on ihanat haalarit ja ihanat väritkin! Ja kivan setin on tyttönenkin saanut :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat haalarit ja kiva tytön asu! Meilläkin on tuota neulemallia mukaillen tehdyt kesäpöksyt, vielä muuten käyttämättä...Pitääkin muistaa ottaa käyttöön! :)

    VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!