maanantai 10. syyskuuta 2012

Vauvalle paitoja (bodyt rassaa!), sinapinkeltainen liivi ja tunnustus

Alotetaas ompeluksista. Halusin aiemmin tekemiini pöksyihin yhteensopivat paidat, koska olen todennut, että noihin värikkäisiin housuihin on monesti vähän haastaavaa löytää yhteensopivaa bodya/ paitaa. Kaava paidoissa on Ottobren Mint, koko 80cm, hiukan muokattuna ja ompeluohjeillahan taas ei ole näiden kanssa mitään tekemistä. Eka kerta kun käytin tätä kaavaa ja se vaikuttaakin ihan kivalta, sopivan napakka ja pitkä paita, joten pysyy hyvin housujen alla! Bodyt ovatkin alkaneet rassata, kun tuollaiselle ikiliikkujalle on ihan turha toivo nepittää mitään bodyn haaraneppejä!! Hihoja kavensin saumuroidessani jonkun verran ja kaula-aukkoa suurensin, koska en tehnyt sitä ohjeen mukaan.











Paidat varustettu kääntöhihoilla (me&i -tyyliin), joten 80cm paitoja voi käyttää jo 74cm vesselillä.




Eilen pääsin viettämään useamman tunnin yhtäjaksoista aikaa puikkojen ja lankakerän parissa, mikä on aika harvinaista, yleensä teen kerroksen siellä, toisen täällä. Sain kertaistumalta valmiiksi tällaisen ihanan sinapinkeltaisen Term Time -liivin: 




Tykkään! <3 Olin jo hilkulla omia tämän, joskus on vaikeaa luopua neuleesta, jonka seurassa on viettänyt monta tuntia aikaa, mutta maltoin kumminkin laittaa myyntiin. Koko on 2-vuotiaalle sopiva, ry 53cm, olka-helma 37cm. Lanka 40% villa, 40% akryyli ja 10% alpakka, hinta 26e.


Ebaysta tilaamani tuotelaputkin saapuivat jo!! Tosi nopeaa toimintaa, voin suositella, tilasin nyt jo toista kertaa namelabels:ilta. Maksun jälkeen laitoin sähköpostilla menemään logon ja tiedot tilauksesta ja vedoksen sain nähtäväksi jo tunnin sisällä ja postiinkin lähtivät hetimiten! :) Laput saa omalla logolla ja millä tahansa fontilla ja ovat pehmeää satiinianauhaa.



















Olen saanut tunnustuksen made by pitsi -blogista, kiitos piksu. Lisäksi, siellä on arvonta käynnissä vielä tänään, muutama tunti aikaa siis osallistua, kurkatkaahan:






Mutta mä oon nyt niin tylsä, etten jaa eteenpäin, vaikka tämän ansaitsevia blogeja olisi monta. Syy: Oikeasti mun pitäis tällä hetkellä olla viettämässä laatuaikaa mieheni kanssa, lapset on kohta untenmailla ja meillä on siirretty viikonloppu aikavälille su-ma, koska mies tekee lauantait töitä. Tämä järjestely on muuten asioiden hoitamisen kannalta aika hyvä ratkaisu, kun virastotkin on auki. Tänään voisi olla vaikkapa leffailta, kohta lähden tutkimaan On-demand valikoimaa...


6 kommenttia:

  1. Ihana autokorjaamo! Taidan ottaa mallia tuosta setistä ja tehdä nuoremmalle pojalle, sillä mä tykästyin myös tuohon Mint -paidan kaavaan.

    VastaaPoista
  2. Ihania vaatteita ja tuo liivi on niin kaunis!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos vierailusta :)
    Täytyy paremmalla ajalla tutustua blogiisi :)

    VastaaPoista
  4. Onpas söpöjä vaatteita. Hienoja on myös nuo merkit. Satiiniset näyttää tosi kauniille.

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja! Tuo ylemmän setin kangas on ihanan hupaisa :)

    VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!