sunnuntai 5. elokuuta 2012

Cupcake mekko 104cm

Olen vältellyt melko onnistuneesti ompelukonetta koko keskikesän. Ei vaan ole tehnyt mieli nyt linnoittautua ompelukoneelle. Kudin kulkee niin helposti mukana ja kesä on ainakin meidän perheessä liikkuvaista aikaa muutenkin.

Nyt kuitenkin sain jotain aikaan ompelukoneellakin. Tiritomista tilatusta cupcake -trikoosta tuli tytölle noin 104cm mekko. Kaava oma muokkaus.

 
Helppo ja nopea ompelus, lopputulos kuitenkin tosi kiva, kangaskin on niin mukavan pehmoista.


Kävimme tänään perheen kanssa Ulvilassa Friitala -talon kesäkadulla ihastelemassa käsitöitä. Tarttuihan sieltä matkaan mm. pari lankakerää LankaLiiterin pöydästä ja Eilen Design:ilta tyttärelle liikennemerkkikankainen mekko! Hetken aikaa pohdin tuon ihanan mekon ostoa, kun toisaalta ajattelin, että olisinhan voinut tehdä sellaisen itsekin (mulla vaan on edelleen ne liikennemerkkikankaat ostamatta!), lopulta päätin että kyllä itse tekeväkin voi välillä ostaa valmista, aivan erityisesti, kun se on taidokasta suomalaista käsityötä. :-) Joskus olen miettinyt, että noinkohan käsityöyrittäjät ostelevat enemmän toisiltaan suhteessa muihin asiakkaihin. :D Ainakin itse olen alkanut entistä enemmän kiinnittää huomioita ostovalintoihini alettuani itse harkita yrittäjyyttä. Onhan lastenvaateketjuissa vaatteet kyllä usein halpoja, mutta kun 'muita muttia' on aika paljon.. :-/

Sitten ehdimme vielä pikapyörähdykselle Keskiaikaisille Hansamarkkinoille, mutta siellä oli jo suurin osa myyjistä keräämässä tavaroitaan pois, kun oltiin sen verran myöhässä liikenteessä, mutta tarttui sieltäkin matkaan mm. mummon kotipullaa ja luonnon hunajaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit ilahduttavat aina!