keskiviikko 8. elokuuta 2012

Isoäidin peruja

Tänä kesänä hautasimme erään tärkeän ihmisen, lastemme iso-isoäidin ja lähisuvun vanhimman jäsenen. Tämäkin kuuluu elämään, eikä tunnu pahalta, kun tietää, että tämä kyseinen ihminen sai  elää pitkän ja hyvän elämän ja lähtökin oli 'rauhallinen'.

Tämä kyseinen isoäiti voisi todella olla jokaisen lapsilleen vaatteita tekevän nykyäidin esikuva ja roolimalli! Minun ainakin oli. Hän työskenteli osan elämästään käsityöliikkeessä, teki asiakkaiden tilaustöitä, osti tuoreen ulkomaankielisen kaavalehden (vaikkei osannut kieltä!) ja teki tyttärilleen ihanat, uuden muodinmukaiset mekot. Ei ollut siihen maailmaan joka tytöllä sellaisia. :-)

Sain isoäidin kaapeista joitakin kankaita ja pelastin muutaman vaatteenkin uusio käyttöön, kuten tämän naisen villahameen! Koko taisi olla 36. Ei ole vaikea arvata, että ihastuin noihin taskuihin  Pahoittelen ruttuja.


Hame pieneni 104cm liivimekoksiLiivihame on täydellinen pari esikoisen Term Time -liivin kanssa. Pitänee tehdä kuopuksellekin samanlainen liivi, niin pääsee kaikki lapset samistelemaan. :-)


Tässä luvatut sovituskuvat pojan liivistä eli koko on 4v., poika on hoikka ja pitkä 5v. :-)2 kommenttia:

  1. Suloinen mekko. Ja ihnaa, että sait kierrätettyä rakkaan ihmisen vaatteen noin kivasti.

    VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!