torstai 16. elokuuta 2012

Pinnaaminen!

Ajattelin tehdä pikaisen postauksen sellaisesta asiasta kuin kuvien pinnaaminen pinterestiin tai vastaava kuvien jakaminen. Minun puolestani blogistani saa pinnata kuvia pinterestiin, hienoahan se vaan on, jos joku näistä postauksista/kuvista inspiroituu! Lähdetiedot tulee kuitenkin olla kunnossa eli linkkiä takaisin tänne blogiini, kiitos ja kumarrus, se on se paras kiitos minulle! Lisäksi ilahdun suuresti jos jätät kommentin jälkeesi. Samat ohjeet pätee muuhunkin blogin sisältöön, jota mahdollisesti haluat jakaa.

Aiheeseen liittyen olen tehnyt myös sellaisen periaatepäätöksen, että vaikka lapseni ovat mahdottoman suloisia olentoja ja mielelläni heidän kuviaan esittelisin, niin blogissani esiintyvissä lasteni kuvissa on kasvot pikselöity, koska ei ole kiva törmätä omien lasten valokuviin esim. googlessa, puhumattakaan, että lasten kuvat päätyisivät pinterestin kaltaiseen kuva-arkistoon, josta niitä ei itse enää saa pois. Myöskin, jos itse pinnailen kuvia, yritän aina valita sellaisia kuvia, joissa ei näy lasten kasvoja, koska en itsekään toivoisi omien lasten kuvien päätyvän minnekään muualle kuin sinne mihin ne itse olen laittanut. Tähän asiaan kannattaa jokaisen kiinnittää huomiota kun kuvia pinnailee!

Itse tykästyin Pinterestiin heti, kun ensimmäisen kerran palveluun tutustuin, juuri tuollaista leikekirja tyyppistä sovellusta olen kaivannut! Aiemmin blogiselailuni päättyi aina siihen, että selain oli täynnä ikkunoita, joista en voinut sulkea ainoatakaan, koska kaikissa oli jotain ihanaa, jonka halusin säilyttää vinkkinä tulevaisuuden varalle. Selaimen kirjanmerkeistähän ei löydä mitään! Pinterestiin saan kaikki inspiroivat linkit talteen. Monet ovat kuitenkin tulleet siihen tulokseen, että eivät halua kuviaan pinterestiin, mikä on ymmärrettävää, mutta toisaalta, harmillista. :D

Tällasia pohdintoja tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit ilahduttavat aina!