sunnuntai 12. elokuuta 2012

Autokorjaamo -kerhotossut

Kerhot alkaa taas pian, oikeastaan liian pian, en soisi kesän vielä loppuvan!

Tein viime kaudella ekaa kertaa esikoispojalle kerhotossut (blogattuna täällä ekassa blogissani) itse ja niin myös tällä kertaa, kun edelliset ovat jääneet pieniksi. :-)

Pohjien nahkapala on ostettu Kaarinan Jätti-Rätistä, sisäpohjaan laitoin palan fleeceä ja päällikangashan on Majapuulta. Kaavat nappasin Marian ateljeesta, se suurin koko eli 32. Ompeluohjeet sen sijaan ovat toisaalta, tein myös edelliset tossut tätä tutoriaalia apuna käyttäen.

Päälliosien kankaat meni epähuomiossa toinen toisin päin ja toinen toisin päin, mut hei, nyt toinen on tossu näkyy oikein päin käyttäjälleen ja toinen taas meille muille. ;-)

6 kommenttia:

 1. onko tuossa joku tukikangas vai miten pitää mallinsa? Autokorjaamokangas ei ole tuttu, onko kuin vahvaa? Hienonnäköiset tossukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tukikangasta, tuo autokorjaamokangas on paksua puuvillaa. Edellisissäkään ei ollut, nissä oli aika paljon ohuempi puuvillakangas ja hyvin toimivat.

   Poista
 2. Eipä siis tullut mieleenikään että voin ommella vain pohjan nahkakankaasta ja muuten paksusta puuvillasta! Mainio idea!

  VastaaPoista
 3. Hienot tossut ja helpon tuntuinen ohje. Tämän minäkin varmaan osaan. :)

  VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!