sunnuntai 19. elokuuta 2012

Prinsessan jätskiaiheiset kerhotossut

Vähän vielä riitti puhtia ja sain puristettua tän viikonlopun prokkiksiin vielä tytön kerhotossut, jotka on notkuneet to do -listan kärjessä, kohtahan ne kerhot alkaa! Meidän 3v. prinsessa menee ihan ekaa kertaa kerhoon tänä syksynä. Se voi tehdä kyllä hiukan tiukkaa, nimittäin mussukka ei mielellään itsekseen jää mihinkään ja säikähti perhekerhossakin, kun lähdin vessaan! Noin muuten kerhon aloitus tekee varmasti hyvää ja erityisen kiva olisi, jos sieltä löytyisi kivoja tyttökavereita, kun kotona on leikkikaverina vain poikia, tyttö korostaakin kotiolossa paljon että "me tytöt", viitaten itseensä ja minuun eli äitiin. :)

Nämä on samalla systeemillä tehty kuin pojankin tossut eli nahkaa ulkopohjassa, fleeceä sisäpohjassa ja puuvillakankaasta päälliosat. Koko 28, kaavat Marian ateljeesta, ompeluohjeet sovellettu tästä.

Suunnittelin alunperin neulottuja tossuja, joihin olisin laittanut nahkapalan pohjaan, mutta neuleprojekteja on nyt niin paljon, että mieluummin istahdin välillä ompelukoneelle! 

Kuvat on valitettavasti pimeitä kun piti vielä tälleen iltasella alkaa kuvia räpsiä, eikä salamaa viitti käyttää tunnelmaa tappamaan. :D

Photobucket
Photobucket
Toisssa tossussa on takana "tuotemerkki" ja toisessa tytön nimikointilappu, jonka olen kuvasta pikselöinyt.
PhotobucketMeiltä löytyis tossuihin mätsäävä mekkokin, mut taitaa tämä olla liian fiini kerhoon! :D Summerlin ohjeella neulottu yläosa, ommeltu helmaosa ja helmapitsi virkattu eli kaikki mun lempiharrastukset samassa vaatekappaleessa. :D Neuleet ja kangas sopii hyvin yhteen, aloin haaveilla oman tällaisen neuletta ja kangasta yhdistävän ohjeen suunnittelemisesta, mutta kun tekemistä on muutenkin niin paljon, että tuskin ihan heti ehdin siihen hommaan. :-/ Jos on kiinnostusta moiseen ohjeeseen, niin kertokaa, saan siitä sitten puhtia alkaa työstämään sellaista! Tänä mekko on siis valmistunut jo kauan sitten, mutta vieläkin mahtuu päälle!
Ensi viikolle on to do -listan kärjessä villahousujen neulomista! :-) Saan nimittäin Lankakauppa Kutile:elta ilmaiset villahousulangat testiin!! :D Tarkoitus on siis testata toimiiko Stitch Nationin Full O' Sheep villahousulankana! Postausta aiheesta seuraa heti kun on valmista ja pöksyt päässeet vaipatushommiin. :)

4 kommenttia:

 1. Ihana yhdistely eri tekniikoita!

  VastaaPoista
 2. Hienot tossut. Tämä onkin hyvä idea tehdä puuvillasta pääliosat, kun värikkäitä nahkapaloja on vaikea saada käsiin. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on herkullisen näköiset ja kivat tossut! Ois mullekkin pikku likkana kelvannut,kun kaikki piti olla vaaleanpunaista. Nyt vihreä on lempiväri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on tämä vaaleapunaisen kausi alkanut ihan just vasta, kun se on oivallettu "tyttöjen jutuksi" ja ehkäpä sitä tyttöyttä pitää vähän erikseen korostaa, kun kasvaa veljien keskellä! :) Mä itse valitsen tytöllekin mieluummin muita värejä kuin vaaleanpunaista, mutta nyt oli toimittava määräysten mukaan! :D

   Poista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!