tiistai 28. elokuuta 2012

Nukelle ulkohaalari & pilvinen sisäasu

Blogisurffailu toi tullessaan inspiksen, niin pitihän siihen heti tarttua. Viime talvena valmistui yksi nuken talvihaalari, useampaan ei riittänyt inspistä, nyt sain aikaan toisen! Nukkeja on monta, joten vieläkin vois muutaman tehdä lisää, eiköhän ne nuket ulkoile talvellakin.

Mirilii oli tehnyt ihania nuken talvihaalareita fleecestä ja samalla idealla valmistui tämä:


Fleece on mielestäni mukavan helppo työstää, eikä kaikkia reunoja tarvitse niin tarkkaan huolitella. Alkuperäiseen kaavaan siis lisäsin sukkaosat sekä hupun, josta tuli inan pieni, siinä syy, miksi mä en mielelläni harrasta kaavoitusta!Samoilla inspiksillä valmistui kankaiden jämäpaloista vielä tällainen setti:


Kankaat velouria ja froteeta, tasku pilvitrikoota. Tuo pinkki velour oli aika jännä, sillä osa siitä oli kakkoslaatuista ja tuntumaltaan ihan kuin froteeta, siitä osasta tein tossut. Tästä tuli väreiltään ihanan raikas, mikä on tarpeen, sillä sää ulkona on tällä hetkellä aika synkeä.

Nuken vaatteiden peruskaavat olen joskus ostanut jonkun askartelukaupan kautta ja niiden alkuperä johti tänne: http://www.wollyonline.com/

Tässä on se viime talven aikaansaannos:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit ilahduttavat aina!