keskiviikko 15. elokuuta 2012

Myöhäisillan ompelut

Tässä tulee eilisen myöhäisillan tuotokset.

Esikois"vauvani" täytti alkukesästä 5v. ja käyttää jo 122cm housuja, pituus neuvolassa oli 117,5cm, 116cm vaatekokokin vielä mahtuu, mutta halusin syksyksi kasvunvaraa. Tässä kohtaa ei voi kuin olla onnellinen, että pystyy itse tekemään vaatteita, nimittäin 122cm vaatteet kaupoissa alkaa olla koululaisille suunnattuja ja 5-vuotias on kuitenkin vielä ihan lapsi!


Kaava on Ottobre Saimi, jota olen tämän hoikkeliinin housuihin käyttänyt aiemminkin. Tästä ei enää ompelus paljon helpommaksi tule eli näissä housuissa ei mitään hienouksia ole. Aikaa vievin kohta oli vyötärölle tekemäni hunajakenno-ommel, jonka tein jotta kestäisi käyttöä paremmin purkautumatta. Työmääkone -velour on aivan mahtavaa ja poika tykkää, en kyllä muista mistä ostin, oliskohan ollut Royal-tuotteelta, ruskea resori ainakin on Selialta.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Perheen vauvalle tein yöhaalarin. Kaava on etsystä ostamani The Austin Lee Coverall & Romper. Kankaan olen ostanut bellapuulta alesta. Ihastuin tuohon kuosiin heti kun ekan kerran näin sen etsyssä, mutta silloin en ollenkaan tajunnut miten pientä pränttiä tuo onkaan! Sopii parhaitan juurikin vauvanvaatteeseen.


Photobucket

PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Tässä muutama kuva arjesta tästä talossa! Mistä tätä puhdasta pyykkiä oikein tulee ja miksi kukaan ei lajittele sitä kaappeihin!? Tässä pelkät pyykistä tulleet puhtaat vaipat, kyllä nyt kelpaa sillä ne ovat puhtaana laatikossa, mutta kohtahan ne on taas pyykkikorissa ja homma alkaa alusta.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

3 kommenttia:

  1. Ihanat housut. Ja mukava vaippaläjä!

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo jellona-haalari <3 Vähän samantyylistä olen ajatellut ryhtyä askaroimaan 1-v. kummitytölle:)

    VastaaPoista
  3. Ihania nuo ompelukset. :) Ja aikamoinen vaippaläjä. Ihanasti kaikki erilaisia. :)

    VastaaPoista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!