torstai 16. elokuuta 2012

Etsy kauppa auki!

Avasin tänään oman etsy -kaupan! Asia, joka on tuntunut vähän pelottavaltakin, mutta uskalsin nyt kumminkin, nähtäväksi jää, löytääkö sitä ikinä kukaan. :D Kaupan nimi on englanniksi käännetty.
Enpä ole tainnut edes kertoa missään mihin tämä nimi liittyy. :) No, oma (edesmennyt) äitini kutsui joskus muinoin itseäni "äidin pikkulinnuksi" eli kyseessä on hellittelynimi ja olen huomaamattani siirtänyt tämän myös omaan puheeseeni ja minullahan on täällä kotona peräti kolme äidin rakkainta pikkulintua. Miehen kanssa väännettiin pitkään, onko lopullinen muoto "äidin lintu" vai "äidin pikkulintu", lopulta mies tilasi domainin toiselle eli lyhyemmälle muodolle ja asia oli sitten sillä selvä. :D Hyvä näin!

Logoa varten järjestin miehen kotona "piirrustuskilpailun", johon osallistui mieheni kaksi sisarusta ja omat lapset (3v ja 5v), palkintona oli karkkipussi jokaiselle osallistujalle! Lapset piirsivät hienoja lintuja paperin täyteen ja miehen pikkusisko lopulta piirsi kuvan, josta veli sai oman inspiraationsa ja näin äidin lintu logo syntyi. Kaikkia osallistuja siis tarvittiin luomistyöhön. Itse en tehnyt muuta kuin ostin ne karkkipussit, jotta homma saatiin alkuun. :D

Tykkään tuosta logosta tosi paljon, tämä digitaalinen muoto on omaa käsialaani ja sen kyllä huomaa, en ole mikään eri hyvä kuvankäsittelijä. :D


 Nyt pitäisi alkaa perehtyä y-tunnuksen hakemiseen!

Täysin asiaan liittymättä, olen vihdoin tänä vuonna aloittamassa ajokoulun ja rakkahin aviomieheni toimii itse opettajana ja tähänkin liittyy kaikkea säätämistä. Nyt on vihdoin asiakirjat kasassa, olisimme jo poikenneet keskiviikkona poliisilaitokselle hakemusta kiikuttamaan, mutta eihän se onnistunut, kun kävi ilmi, että lupahakemukset on juurikin keskiviikkoisin kiinni! Ja älkää nyt turhaan säikähtäkö, mieheni on hankkinut minulle opetusautoksi huomiovärisen oranssin auton, että huomaatte minut varmasti kun minä lähden liikenteeseen törttöilemään! ;-)

Ai niin ja osallistukaa nyt ihmeessä arvontaan, sääntöjäkin muutin niin että kaikki saavat osallistua eli ei mitään estettä! Jos osallistujia tulee 20 tai yli, niin lupaan arpoa lohdutuspalkinnon! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivat kommentit ilahduttavat aina!