perjantai 24. elokuuta 2012

Syystissis!

Fb:ssa Ompeluelämää -ryhmän naiset ovat kirmailleet kauniissa tissitunikoissaan (=tissis) jo koko kesän, mutta minä myöhäisheränneenä sain vasta nyt pyydettyä itselleni kaavat. Tästä tuli siis syystissis!

Photobucket

Photobucket

PhotobucketXL-kaavalla tehty, ilman kummempia muutoksia. Aivan ihana ja toimiva kaava, ei tästä turhaan ole tullut villitystä. ;-) Framilonia käytin rypytyksiin ja saumuroin sen suoraan kankaiden väliin. Pääosin siis saumurilla tehty, nopea ompelus. Kangas on velouria ja se löytyi eilen niistä kertomistani kangassäkeistä! Viininpunainen velour löytyi omista laatikoista, mutta sekin on kyllä joskus jostain saatu. Sitä oli vain pieni palanen, mutta riitti juuri tähän. Pitkät hihat olisin halunnut, mutta kangasta oli se mitä oli, niin piti tyytymän tällaisiin kahdesta kankaasta kyhättyihin 3/4 -osa hihoihin. :)

Toinen asia, mullapa on nyt y-tunnus! Homma on nyt siis siltä osin asteen verran virallisempaa, eikä se paperin täyttäminen nyt liian vaikeaa ollut, kun jaksoi vaan hetken keskittyä. Tosin, aviomieheni auttoi vähäsen. <3 Tulen piakkoin lisäämään uusia tilausneulemalleja!

Nyt loppukiri, sunnuntaihin asti aikaa osallistua arvontaan! Laskin, että nyt olisi 19 osallistujaa ja lupasin arpoa lohdutuspalkinnon, jos osallistujia tulee 20 tai yli. ;-)


3 kommenttia:

Kivat kommentit ilahduttavat aina!