sunnuntai 26. elokuuta 2012

Animal Crackers - uusi tilausneulemalli ja lehmän punaiset haalarit

Tiedätkö sen tunteen, kun saa valmiiksi jotain mikä on työn alla liian kauan, koska olet vältellyt sen tekemistä? No, minäpäs sain eilen valmiiksi yhden sellaisen projektin, ihanat Animal Crackers shortsihaalarit omalle tytölle. Hän on 3-vuotias, mutta tein koon 24kk, koska hän on niin hoikka. Syy miksi valmistuminen kesti niin kauan oli tuo lanka, Sandnes Garn Smart, ärsyttävää neuloa!! Lopputulos on kuitenkin kiva.

Photobucket


Photobucket
Photobucket


Photobucket

Photobucket




Photobucket





Mallissa on syvät taskut ja henkselit on kiinni napeilla, joten ne saa kokonaan irti ja näin ollen voi käyttää ihan tavis shortseinakin. Vyötäröllä on kuminauha.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 
Ja tiedättekö mitä? Minä kysyin ohjeen tekijältä, saako näitä tehdä myyntiin ja sain luvan. Aika mahtavaa! Ohjeesta löytyy koot 6kk - 6/7 vuotta. Hinnoittelu on vielä vaiheessa, mutta laadin tilaussivun kunhan ehdin paneutua asiaan.

Väri-inspiraatiota voi katsella vaikka tästä:


















Aamulla tuo samainen 3 vee halusi taas päällensä oman Kaia babydoll -tunikansa, se on noussut meillä yhdeksi lemppareista. Tämä on neulottu laadukkaasta luomulaatuisesta puuvillalangasta, josta löytyy hempeitä värisävyjä. Tunikaa on on nyt käytetty jo paljon ja pestykin useamman kerran, silti on vieläkin oikein sievä. Jos kiinnostuit, niin tästä langasta neulottuna saat hinnoista -5 euroa, sillä tämä lanka on lempparilankakaupassani ihan huipputarjouksessa! Tarkemman tiedon saatavilla olevista värisävyistä voin kertoa sähköpostilla. Tilausjono tällä hetkellä 2 viikkoa.

Photobucket




Niin ja punaisista haalareista puheen ollen, sain taannoin 5-vuotiaaltani tilauksen tehdä lehmälle punaiset haalarit. Poika harvemmin pyytää mitään ja nuken vaatteita tulee enimmäkseen tehtyä tytölle, joten tuohon toiveeseen oli totta kai tartuttava heti! Ohje löytyi ravelrysta ja on maksullinen, Overalls for monkey Jacobus. Tällaiset niistä tuli:












2 kommenttia:

  1. Nuo henkselihousut on niiiiiiin suloiset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään ihan hurjasti tuosta mallista! Mut myönnettävä on, että prinsessani tykkää valitettavasti tällä hetkellä enemmän mekoista ja vaihtoi nuo haalarit mekkoon aika pian kuvaussession jälkeen. Höh!! :P

      Poista

Kivat kommentit ilahduttavat aina!